18. Mamaia

Catchy

9 November 2014

Ras copy

– Draga mea, iepuraș mic, eu, unul, m-am cam saturat, fată dragă, de dragostea asta prin corespondență! Eu la Criș, tu la Argeș… maica mă-sii de treabă! Așa aștept să ne luăm odată, să nu ne mai întâlnim ba la munte, ba la mare, ba la moșu’meu, ba mai știu eu unde… ce faci, iubirea mea mică, ți-e dor de mine?

– Mi-e dor de tine, Mirele, de mor! Trebuie neapărat să ne vedem. Am multe de povestit. Am reușit să îmi găsesc un serviciu și dacă iese și pasiența cu schimbul de apartamente… în curând o să ne mutăm împreună.

– Ia, zi-mi, Ana mea, ce faci în week-end?

– O să stau la plajă la Mamaia.

– Aha!

Și uite ce-i veni ideea lui Mirel să îi facă o surpriză Anei. Umplu rezervorul ochi și plecă de cu seară. De la Oradea la Mamaia, drum, nu glumă. Zece ore pe puțin. Și uite-mi-l pe Mirel ce ia la picior plaja din Mamaia de la cap la cap în căutarea și spre surprinderea Anei. Mai cu ochii după un sân dezgolit, mai salivând după un slip tanga, pe Mirel au cam început să curgă apele. Pân’la urmă, sătul de-atâta surpriză, se așeză la o masă mai la umbră, își luă o cafea și puse mâna pe telefon. Cu seriozitate maximă și parcă-n șoaptă să nu-l audă cumva, o sună pe Ana.

– Draga mea, dragă iubită, ce faci, puiul meu?

– Nu-i Ana, Ana nu-i aici! Io-s Baba!

– Ana unde-i?

– Ana e la plajă!

– Știu că e la plajă, da’n ce zonă, știi?

– În ce zonă? Nu știu, maică, mi-a zis doar că se duce la plajă. Da’ nu poate fi prea departe, aici, la Argeș, pe lângă noi, nu-i loc de rătăcit!

– Cine ați zis că sunteți?

– Baba’mi zice Ana – sunt mamaia ei!

Autor – Dana B.

Regulamentul concursului, aici. Dacă v-a plăcut acest articol, votați-l, în intervalul prevăzut de regulament, aici.Citiţi şi

Nu vreau decât să fii fericit. Și asta nu se poate decât fără mine

La 44 de ani, nu mi-e rușine de…

Un an, 10 luni și 16 zile

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,475 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro