3 februarie – Pink Friday pentru frumusețe

24 January 2017

Vești bune pentru doamne avem! Dar nu-i excludem nici pe domni, că și ei trec de ceva vreme pragul cabinetelor medicale de înfrumusețare pentru un alt fel de “shot”. Din aceleși rațiuni ca și noi: să mai netezească o cută verticală dintre sprâncene care le asprește privirea, să mai facă un rid să dispară, să mai umple șănțulețul săpat de timp pe lângă nas ori pe cele fine de deasupra buzei superioare… Ei, dar ce vă spun eu, că știți și voi pe unde apar primele semne că timpul și gravitația sunt mai tari decât noi…

amanda

Și cum obrazul subțire (fin în cazul acesta) cu cheltuială se ține – că, deh, frumusețea costă, asta e! – vă anunț că avem o super-propunere: reducere de 30% la două proceduri de înfrumusețare – tratamentul ridurilor de expresie cu toxină botulinică (prețul întreg – 1.200 lei) și tratamentul de umplere cu acid hialurionic (prețul întreg – 1.192 lei/ml).

Totul se va întâmpla într-o zi specială – PINK FRIDAY, 3 februarie – în care patru medici ai clinicii Dr. Leventer Centre vor asigura aceste servicii între orele 8:00 și 20:00.

Cum locurile sunt limitate, vă invităm să vă programați aici.

1. Selectați tratamentul dorit din lista în care există cele două tratamente din promoţie: tratamentul ridurilor de expresie cu toxină botulinică şi umplerea ridurilor cu acid hialuronic. Dacă doriți ambele proceduri, veți selecta una singură și veți preciza în discuția telefonică ulterioară că o vreți şi pe cea de-a doua.

2. Alegeți medicul care efectuează tratamentul.

3. Selectați data și ora în calendar. Puteți alege orice oră, pentru că cea definitivă va fi agreată telefonic cu personalul din recepţie.

4. Introduceți datele de contact: nume, prenume, telefon, email. După apăsarea butonului „Trimite”, în fereastra de programări va apărea mesajul „În următoarele 24 ore veţi fi contactat pentru a fi programat.” Când veți fi sunați pentru finalizarea programării puteți preciza dacă doriți ambele tratamente.

Vă dorim curaj, încredere și să prindeți un loc!Citiţi şi

Ce șanse sunt să vedem pe stradă cât mai multe femei frumoase

Mulțumesc

Ce se întâmplă cu voi după 33 de ani?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
521 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro