5.05 ar putea fi și ziua ta norocoasă

5 May 2015

Nu doar oamenii, întreaga lume s-a oprit în loc, în acea seară a anului 1921, în restaurantul de pe Riviera, unde luau cina Coco Chanel şi câţiva prieteni, printre care Ernest Beaux. Și pentru câteva momente totul a încetat să mai respire altceva decât Chanel No.5. Mademoiselle a pulverizat câteva picături în aer şi s-a făcut linişte. Cu toţii au încremenit. Apoi s-au trezit din reverie şi au vrut să ştie ce a schimbat lumea: era Parfumul. Esența femeii Chanel. Femeia-paradox. Complexă și completă. Femeia care e la fel de sexy, senzuală și încrezătoare, deși anii au trecut peste ea.

Pentru ea timpul nu există. Ea îl creează. Mamă, iubită, amantă, femeia Chanel e tot ce își dorește. E liberă. Se reinventează mereu. E aceeași, și, totuși, nouă. Îi recunoști esența. Dar nu, cu siguranță ceva e schimbat. Nu știi ce. Și nici nu ai de gând să afli. E misterul ei. Iar dacă l-ai afla, întreaga lume și-ar pierde farmecul.

Ea e femeia care va alege mereu iubirea. Nimeni și nimic nu îi stă în cale atunci când iubește. Fără prejudecăți, limite ori bariere. Ea cea pe care o aștepți, știind că la momentul potrivit va fi acolo, lângă tine. E toată a ta și în același timp își aparține. Nu trădează și nu se trădează.

Ea nu se teme să te privească în ochi și să îți spună languros ca Marilyn Monroe: ”Noaptea, în pat, port doar câteva picături de Chanel No.5…”.

chanel 5

Gisele Bündchen, fotografiată de Patrick Demarchelier

În data de 05.05 a fiecărui an Casa Chanel celebrează PARFUMUL. Anul acesta este Chanel N°5 EAU PREMIÈRE și Gisele Bündchen – femeia în toată splendoarea ei. Data nu e întâmplătoare. Legenda spune că Chanel a ales a cincea aromă pe care prietenul ei i-a prezentat-o. Cinci, un număr pe care îl iubeşte datorită magiei lui. Numărul ei norocos. E perfect pentru acel „tocco” de mister care trebuie adăugat parfumului.

N°5 EAU PREMIÈRE, la fel ca Chanel No.5, e făcut nu doar din iubire şi forţă, ci şi din curaj. Aşa, ca femeile care îl poartă. Pentru că femeia Chanel e o ființă a timpului ei, păstrându-și, însă, esența.

Știați că Chanel no.5 deține un record încă neegalat? O sticluță cu parfum este vândută la fiecare 30 de secunde! Să contribuim, zic, la menținerea lui! 🙂Citiţi şi

Cu sau fără chiloți?

Femeile, licenţiozitatea şi online-ul

Cele mai bune vorbe spuse vreodată despre șampanie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
942 views

Your tuppence

 1. 14 femei faimoase și parfumurile lor – Beauty, Featured | Catchy / 6 January 2017 19:14

  […] fel ca alte milioane de femei, Monroe a fost un fan Chanel no. 5. Vă amintiți de reclama în care spunea că noaptea poartă doar acest parfum și nu vreo […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro