A fi sau a nu fi… epilată!

Catchy

18 April 2016

Subiectul epilare este unul… dureros de controversat. Plimbat pe la diferite capitole – bun simţ, estetic, feminism, ne-cuplate şi alte „ne”-uri, continuă să dea bătăi de cap, atât la propriu, cât şi la figurat. Sunt femei care consideră epilatul o corvoadă absolut necesară, n-ar ieşi „natur” din casă nici măcar să ducă gunoiul, chit că nu le caută nimeni pe sub dresuri (sau mai ştii? până la urmă, speranţa moare ultima…)

Alte femei consideră epilatul, mai bine spus, absenţa sa… o adevărată armă care le conferă puterea de a trata pe picior (neeplilat) de egalitate cu hoardele de masculi păroşi. Mai mult, să nu te epilezi este aşa, un fel de simbol al rebeliunii, al nespunerii faţă de norma socială. Neeplilându-se unele – să le zic doamne? – se consideră puternice şi independente, ca şi când ar avea un penis propriu în chiloţi, iar cine are curaj să le stea în cale se poate trezi oricând cu un braţ dezgolit ridicat, ferească Sfântul!

neepilata

Căci nu şi nu, ele nu se epilează, că aşa le-a lăsat natura sau Dumnezeu (după caz) şi preferă viaţa eco&bio, salvaţi pădurile, economisiţi energia şi nu atentaţi la pădurișul nostru… Asta e, fiecare femeie este liberă să facă ce doreşte cu propriul corp, atâta timp cât libertatea sa de alegere nu se încrucişează cu libertatea mea de a nu muri de scârbă. A mea sau a oricăruia.

Dar sunt şi femei pentru care chinul epilatului merge recompensat doar cu un bărbat romantic, sexy şi minunat, în braţele căruia să echilibreze tortura esteticienelor (a căror privire şi aşa sfredeleşte zona nedefrişată cu intensităţi de laser, de-ţi vine să intri în pământ de ruşine cu păr cu tot) cu plăcerea amorului. Şi dacă nu e bărbat la orizont, nu e nici epilare în program.

Dragelor, dacă durerea sau caracterul repetitiv al operaţiei este cel care vă împiedică să scoateţi zeiţa din voi la lumină, trebuie să ştiţi că, gata, toate astea sunt istorie! Acum există epilare ipl – nedureroasă şi, după un anumit număr de şedinţe, definitivă, aşa cum puteţi vedea şi aici. No more pain, no more tears…

(Sugestie valabilă şi pentru neeplilatele de profesie. Oare cum o fi activitatea lor de… dormitor? – în caz că există, desigur… probabil că numai un bărbat păţit ar putea, dacă a depăşit cât de cât trauma, să ne povestească senzaţia…)

Citiţi şi

Fii femeia de care te-ai îndrăgosti dacă ai fi bărbat!

Neoficiala l-a lăsat puțin cu buza umflată

Să-i înțelegem pe fustangii?…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
5,979 views

Your tuppence

 1. Andreea / 21 April 2016 13:46

  Cel mai prost si rautacios articol pe care l-am citit vreodată. Am crezut ca voi citi ceva amuzant, dar, din nefericire, am dat peste prostia asta…doar pentru a face reclama la un produs…autorul articolului = ieftin si trist.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  Reply
  • Diana / 21 April 2016 21:05

   Hidden due to low comment rating. Click here to see.

   Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro