A murit miliardarul care şi-a cheltuit averea pe femei frumoase

18 April 2012

Din necrologul apărut săptămâna trecută în  Daily Telegraph la moartea  miliardarului brazilian Jorge Guinle, care şi-a cheltuit averea cu cele mai frumoase femei:

”Când, în 1962, ”Jorghino” (micul George) Guinle a zburat în California pentru a o întâlni pe fosta lui pasiune, Marilyn Monroe, și pentru a o însoţi la Festivalul de Film de la Veneția, avea în bagaj colierul cu topaze pe care un prieten bijutier îi ceruse să i-l ofere din partea lui. Însă, la sosirea în Los Angeles, Guinle a fost șocat să afle din ziare de moartea actriței. După ce s-a cazat în camera lui obișnuită din hotelul Beverly Hills, Guinle și-a revenit destul de repede. A căutat în agenda cu numere de telefon și a sunat-o pe recent divorțata Jayne Mansfield. Când s-au întâlnit, i-a oferit galant medalionul destinat lui Marilyn. “A fost încântată”, își amintea Guinle, “am petrecut următorii doi ani împreună.”

Necrologul se încheie astfel:

”Nu am regrete”, a spus Guinle. ”Am avut o viață mult mai bună decât mi-aş fi putut imagina. Am cunoscut toate starurile de la Hollywood, de la A la Z și m-am distrat grozav. Chiar dacă mi-am cheltuit toți banii, când mă culc, o visez pe Marilyn.”

Însă, potrivit necrologului său din New York Times, Guinle a avut, totuși, un regret: ”Îmi doresc să fi studiat mai serios saxofonul, pentru a putea spune că știu să cânt la el.”Citiţi şi

Cu sau fără chiloți?

14 femei faimoase și parfumurile lor

Câteva dintre ultimele fotografii cu Marilyn

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,309 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro