A murit Stela

Catchy

23 November 2017

În cursul zilei de 23 noiembrie, actrița Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită moartă în locuința sa. Vecinii, conform unor surse, sau fiica sa adoptivă – conform altora – ar fi sunat la 112. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să declare decesul actriței. Petrecut, conform ultimelor știri încă de ieri.

stela-popescu

„Eu nu ştiu ce e aia să ai concediu: dacă stau trei zile, într-a patra zic că am murit.”

„În jurul orei 15:32 s-a făcut un apel la SMURD. un echipaj s-a deplasat acasă la Stela Popescu. Aceasta a fost găsită decedată în curtea casei. Decesul survenise de mai multe ore”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al SMURD București.

„Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!”, a declarat în urmă cu puțin timp Alexandru Arşinel, plângând în hohote.

De-o vitalitate extraordinară, actrița care avea încă planuri multe și muncea cu aceeași plăcere și profesionalism, Stela Popescu pleacă lăsând în urmă o lume cu mâna la gură la vestea morții ei. Gestul acela de durere, de pricepere a finalului care se poate întâmpla oricui, oricând. Din câte a mai spus prietenilor sau prin interviuri, răsfoite acum în mare grabă, ceva rămâne în picioare, statuar, fără teamă de timp: dragostea și plăcerea cu care ajucat. Ea e femeia care a spus tot timpul, obsesiv “viața e frumoasă, păcat că se termină…” Și s-a terminat. Drum bun, Stela, oriunde ai crezut sau n-ai crezut tu că vei ajunge după ce se va fi terminat viața asta frumoasă…Citiţi şi

Nu, Stela, nu râdem de tine!

Doamnelor, dormiți liniștite?

Stela ar fi putut fi salvată de puțină educație ori păsare

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
8,136 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro