Ăăă… ție ți-am trimis mesajul?!?

Catchy

18 November 2016

Soţul meu nu este deloc romantic. De aceea, când am primit acest mesaj de la el, am fost aproape şocată. Nu mi-a venit să cred. L-am citit şi recitit de nenumărate ori, cu inima tot mai neastâmpărată.

„Ce-ar fi să ne vedem diseară, după serviciu, direct la restaurantul X? Am făcut deja rezervare. Îndrăznesc să-ţi spun ce poate nu ţi-am mai spus de mult… mi-e dor de tine, iubita mea!”

Cum să nu ţi se-nmoaie picioarele? Cum să nu arunci imediat la coş dosarul unde începusei uşor şi discret să aduni dovezi pentru un ipotetic viitor divorţ? Cum să nu-i ierţi o listă maaaare de păcate? Un astfel de acces de romantism şterge ani de pragmatism. Dă de pereţi cu rutina… Şi eu? Mă uit la mine. Am plecat, ca în fiecare dimineaţă, val-vârtej din casă, după ce ne-am mormăit reciproc un „la revedere” anemic care nu prevestea nicicum o astfel de răsturnare de situaţie. Noroc că m-am răzgândit pe ultima sută de metri şi mi-am luat cel mai şic palton din garderobă, pe care de-abia mi-l cumparasem chiar de aici, altfel cum m-aş fi simţit să intru în cel mai scump restaurant din oraş îmbrăcată de… toată ziua?

Mă uit în oglindă. Arăt jalnic. Numai sclipirea din ochi mă mai salvează. Răstorn geanta şi încep să mă machiez. Deşi sunt încă în timpul programului şi aş mai avea multe de făcut, nu-mi mai stă mintea la treabă. Nu ştiu cum voi mai disimula până la sfârşitul zilei, nu ştiu cum voi mai putea rezista. Îmi vine să plec chiar acum, pe jos, către el….

femeie

Doamne, mă gândesc, ce uşor găsesc bărbaţii calea către inima unei femei, chiar şi către inima celei pe care aproape o pierduseră… Incredibil, îmi spun, şi roşesc privindu-mă deja machiată în oglindă. Cred că sunt fericită…

De la serviciu iau un taxi, nu mă interesează dacă ajung prima, nimic nu mai contează, decât că, în sfârşit, a reînviat speranţa, că, de fapt, relaţia noastră nu este una pierdută…

El e deja în restaurant. Este pe jumătate întors şi, din când în când, priveşte spre uşă. Intru şi mă apropii cu pas sprinten – 20 de ani mi-au zburat din suflet – sunt iar o fetişcană, cu inima tremurând ca o gelatină şi cu sufletul uşor ca un fulg. Mă vede şi… zâmbetul i se şterge brusc şi, fără să vrea, îi scapă printre buze un…

„Ăăă.. ţie ţi-am trimis mesajul??”

Am avut un soț idiot atâția ani… Înapoi la dosarul de divorț. Fuga,fuga!Citiţi şi

Nu, n-o să rămân singură și cu zece pisici!

Limite şi înţelegeri ale sufletului

Nu exista „noi”, eram doar eu și-un laptop…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
51,653 views

Your tuppence

 1. Alexandra / 21 November 2016 11:43

  :)))

  Cool

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. Ana-Maria / 19 November 2016 11:05

  Titlul e un mare spoiler. Era mai nimerit un titlu care sa nu strice toata surpriza textului care, de altfel, e chiar dragut.

  Thumb up 5 Thumb down 2
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro