Ada Condeescu – cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Sarajevo

31 July 2011

La numai 23 de ani, Ada Condeescu a fost răsplătită sâmbătă seară cu premiul pentru cea mai bună actriţă “Heart of Sarajevo” pentru rolul Veli din filmul lui Cătălin Mitulescu, “Loverboy”.

“Este primul meu premiu mai important şi încă sunt foarte emoţionată, dar entuziasmată şi foarte fericită” a declarat Ada pentru catchy. “Festivalul de la Sarajevo, început acum 17 ani, în timpul războiului, este din ce în ce mai bun, şi sunt foarte mândră de acest premiu.” La fel de emoţionată şi de mândră a fost şi Angelina Jolie când, în cadrul ceremoniei de premiere, i-a fost acordată o “inimă” onorifică ce a făcut-o să plângă. Cele două actriţe au vorbit “destul de mult”, spune Ada, “mi-a povestit despre filmul pe care l-a făcut în Bosnia şi va fi lansat în această iarnă, e curioasă să vadă Loverboy, dar şi Eu când vreu să fluier, fluier, e foarte ataşată de filmele europene 🙂 şi îi place mult sufletul balcanic.”

Ada nu se va întoarce imediat în ţară, ci abia după două săptămâni, după ce-şi va fi petrecut vacanţa în Croaţia, Muntenegru şi Italia. O felicităm din toata inima şi îi dorim cât mai multe roluri de aur.

Iată şi o poză de milioane: Ada şi Brad Pitt, foarte încântat s-o cunoască.

 

 Citiţi şi

De ce nu zâmbește Angelina pe coperta revistei ELLE

Angelina merge mai departe!

Cea mai deprimantă zi din an? Un moft!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
2,336 views

Your tuppence

 1. „Colentina” –  prima expoziție de fotografie a actriței Ada Condeescu – Art&Entertainment | Catchy / 12 December 2016 10:33

  […] Mitulescu a început în 2011, cu filmul „Loverboy”, care  i-a adus Adei Condeescu premiul The Heart of Sarajevo, trofeul pentru cea mai bună actriţă al Festivalului de Film de la […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. Sabina / 31 July 2011 20:05

  E adorabila! Felicitari si la mai mare! 🙂

  Thumb up 2 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro