Ah, rochiile Valentino!

23 January 2014

“Imaginile din show-ul Valentino Couture pentru primăvara 2014, desfășurat pe 22 ianuarie la Paris, vorbesc de la sine despre una dintre cele mai intense și rafinate experiențe vizuale pe care le poate avea un pasionat de modă. Întregul spectacol (da, chiar se poate numi un spectacol) a fost dedicat operei, iar multe dintre rochiile prezentate într-una dintre cele mai flamboaiante locații pariziene, Hotel Salomon de Rothschild, chiar purtau numele unor opere/arii celebre, dupa cum declara însuși Giancarlo Giammetti, partenerul lui Valentino.

Valentino

Un singur termen poate defini cel mai bine această colecție, un adevărat omagiu adus ideii de feminitate absolută – perfecțiune! Spiritul auster, atât de fin exploatat de Maria Grazia Chiuri și Pierpaolo Piccioli, combinat cu o anume siguranță, autosuficiență și dragoste pentru detalii, mă face să afirm că acest duo creativ a înțeles, poate, cel mai bine direcția în care moda trebuie să își continue drumul.”

Valentino 2014 Paris

Părerile îi aparțin lui Maurice Munteanu, fashion editor la Elle România.Citiţi şi

Serialul „vieții” (2)

Amélie – un basm pentru adulți

Când plătești cel mai puțin pentru o vacanță într-o destinație de Oscar

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
939 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro