Ai iubit o curvă

Catchy

28 August 2016

Ştiai că e curvă din clipa în care ai întâlnit-o. Zâmbetul, vestimentaţia, gusturile extravagante ţi-au confirmat asta imediat. Totuşi, te atrăgea. Când erai în preajma ei, uitai că te aşteaptă altă femeie acasă. Ştia să te asculte, nu te judeca, iar pe lângă toate astea vă distraţi teribil. Vă prindeau zorii prin cârciumi, printre sticle goale şi hohote de râs. Prietenii tăi o lăudau şi ei, că trecuse prin multe paturi înainte să se răsfeţe între cearşafurile tale.

Ţi-ai lăsat nevasta şi ai făcut-o a ta. Sperai să fii salvatorul ei şi te flata gândul că lăsase un regiment de masculi doar pentru tine. Acum îţi aparţinea pe deplin, trup şi suflet. Fugea de la serviciu doar că să fie cu tine, noaptea adormea pe pieptul tău, după ce îţi dăruia cele mai pasionale clipe. În universul nesigur în care trăiaţi, era raza ta de soare, refugiul şi alinarea ta.

Ei nu-i păsa decât de tine. Completa cu câte un detaliu picant fiecare remarcă acidă care i se aducea. Îşi susţinea argumentele şi nu se sfia să te corecteze când greşeai. Se hrănea cu privirile invidioşilor care bârfeau şi îi criticau limbajul vulgar, decolteul adânc şi pantofii prea înalţi. Răspundea criticilor cu replici amuzante şi enervant de sincere.

picioare femeie

Dar, nu uita, era curvă. Şi auzeai asta tot mai des în jurul tău, prieteni sau necunoscuţi, toţi îşi dădeau cu părerea despre regina inimii tale. Fustele ei erau prea scurte, mersul prea înţepat, lista amanţilor prea lungă. Şi ai început uşor s-o îndepărtezi de tine, să renunţi la fericirea voastră, tot mai conştient că nu are niciun viitor.

O evitai ziua, parcă nici noaptea nu mai era la fel când ştiai câtă experienţă ascunde oaza ta de fericire. Ea simţea şi suferea. Tu, cel care îi promiseseşi dragoste eternă, o tratai acum ca pe un simplu obiect. Un parfum scump şi nişte sesiuni de cumpărături nu erau suficiente pentru a vindeca durerea unui suflet neiubit. Toată răceala ta a izbutit s-o îndepărteze şi a făcut-o să renunţe. La ce bun să fii a unui singur bărbat când unicul lui scop e să şteargă cu tine pe jos?

Într-o zi a plecat. „Nu mă mai iubeşti!” scria pe biletul lăsat în cameră, pe jumătatea ei de pat. Dusă a fost din ziua aceea.

Ai plâns mult după ea. Ai băut, ai sunat-o, ai căutat-o, dar era prea târziu. În timp, ai găsit pe altcineva. Nu are aceleaşi calităţi, dar măcar nu e curvă. Nu te înţelege şi devine mai mereu cicălitoare. În pat, nu ştie nimic. Nimeni nu mai întoarce capul după tine pe stradă, când te afişezi cu ea. E ca toate celalalte, tu ai devenit ca toţi ceilalţi. Nu mai eşti iubitul unei legende, ci doar un simplu soţ cu griji şi cu o femeie nesatisfăcătoare.

Guest post by Roxana Ştefania

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂 Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Mă lupt să nu o uit. Să nu mă uite…

Ce bărbați avem alături spune multe despre ce femei suntem

Crezi că joci până la capăt?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
37,700 views

Your tuppence

 1. Una / 24 November 2017 18:12

  Probabil scris chiar de ” curva neiubita”…

  Bine ai facut ca ai lasat lasul! Acum are ce merita, nevasta de valoarea lui!
  Un barbat care te merita ar fi luptat pana la capat sa te pastreze, ar fi luptat chiar si cu fantomele fostilor amanti

  Thumb up 4 Thumb down 1
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro