Ai peste 40 de ani? Am o veste bună pentru tine

25 July 2017

Într-o singură ședință care durează 30-45 de minute, cu ajutorul Ultraformer 3 – cel mai avansat tratament de lifting non-chirurgical, facial sau corporal – obții un efect ce durează minimum un an de zile!

ULTRAFORMER III - Silhouette ok

Cele trei tipuri de aplicatoare acționează la adâncimi diferite prin intermediul ultrasunetelor focalizate – tehnologie HIFU (High Intensity Focused Ultrasounds) – în funcție de efectul dorit: lifting, fermitate sau reducerea ridurilor fine. În plus, închid porii dilatați, redau vitalitatea și luminozitatea pielii, reduc bărbia dublă și remodelează conturul feței pe linia maxilarului inferior. Tratamentul se personalizează în funcție de nevoile tenului. Rezultatul optim se obține după trei luni, însă îmbunătățirea texturii pielii și fermitatea acesteia se remarcă imediat după tratament.

femeie

Tehnologia aceasta de ultimă oră este disponibilă în Centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette din București.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,605 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro