Alăptarea e iubire – expoziție de fotografie

Catchy

5 September 2015

În perioada 5-16 septembrie 2015, în cadrul Festivalului “Bucharest Photo Week”, la Muzeul Satului se va desfășura Expoziţia de Fotografie Alăptarea e iubire, a Cristinei Nichituş Roncea. Vernisajul va avea loc de Naşterea Maicii Domnului, marţi, 8 septembrie, ora 15.00, la sala de expoziţii “H.H. Stahl”.

Alaptarea e Iubire de Cristina Nichitus Roncea

Expoziţia şi proiectul fotografic “Alăptarea e iubire” se înscriu într-o campanie naţională prin care  artista și-a propus, în parteneriat cu Asociația de Pediatrie si Consultanță în Alăptare, Muzeul Naţional al Satului “Dimitri Gusti” şi “IA Sibiu”, să reînnoiască ideea de tradiţie şi sănătate, după cum am învăţat de la mamele şi bunicile noastre şi după cum trebuie să transmitem şi noi mai departe. Zeci de mămici au răspuns cu dragoste iniţiativei prin care tinerele care nasc azi în România să afle şi să conştientizeze că cea mai bună hrană pe care pot să o dea copilului sau copiilor lor este cea primită de la Dumnezeu: laptele matern.

Alaptarea e Iubire de Cristina Nichitus Roncea

Vă aşteptăm la Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” să admirați cele 50 de fotografii, format 50×70, cu mame alăptând, îmbrăcate în portul nostru naţional. Emoție pură!Citiţi şi

Dacă și în acest an ni se întâmplă la fel, înseamnă că suntem vii

ZETTA sau cum poate ajunge frumusețea unei femei o legendă

Un bărbat la aproape 50

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,037 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro