Alege-ți bărbatul deja sătul de femei

Catchy

16 June 2016

Și fii tu femeia aia la care se oprește din confort, din saturația de a mai trece prin ritualul curtării și al epatării cu penajul frumos, de cocoș, pe care toți și-l afișează în primele trei luni de când te-au cunoscut.

Nu-i nimic rău în faptul că vei fi ultima lui femeie doar fiindcă e sătul de alte femei. Dimpotrivă.

N-o să trebuiască să-l mai târăști acasă de pe la meciuri, beer pong-uri și petreceri cu băieții. Au jelit altele înaintea ta, singure-n vârfu’ patului, așteptându-l să vină cu masa pusă… și el nu mai venea. Decât prea târziu, prea obosit, prea beat, prea… fără chef.

Eduard Pavlačka

©Eduard Pavlačka

N-o să trebuiască să mai intri în competiție cu toate cocoțatele pe tocuri, cu toate fustele scurte de pe stradă, cu toate animatoarele neplătite de prin cluburi. E sătul de alea, i-au trecut zeci prin pat, poți să sari direct în teniși și blugi fără probleme atunci când ai chef să faci asta.

N-o să trebuiască să fii tu zgripțuroaica ce-l oprește din micile plăceri de burlac, aducându-i aminte de priorități prea mari pentru pălăria lui: casă, facturi, concedii în doi… Au încercat altele înainte și-a fugit mâncând pământul până s-a săturat de fugă… și s-a izbit în brațele tale.

Și la tine-n brațe va găsi confortul pe care-au vrut și altele să i-l dea, dar nu era încă pregătit. Va găsi, pentru prima oară-n viață, plăcerea serilor doar în doi, a plimbărilor lungi cu mașina, a unei cine pregătite acasă de voi doi, a unei escapade la munte doar cu prieteni apropiați… a distracțiilor simple, domestice, cât se poate de banale. Și-i va plăcea banalitatea asta. Îi va plăcea liniștea. Și asta-i va veni natural, căci după ce-a fugit o viață de rutina unui cuplu solid, acum liniștea asta e singurul adăpost care-l mai împlinește.

Oferă-i-o. Fiindcă-i sătul de femei și, implicit… de gălăgie. 🙂

Guest post by Laura Glodeanu

Și tu poți scrie pe Catchy!  :)  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro. 

Citiţi şi

Eşti soţia lui. De ce ne faci de râs?

N-am făcut sex

Cui i-e frică de 30 de ani? Că mie, nu! (10 de ținut minte)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
9,208 views

Your tuppence

 1. Betty / 26 November 2016 23:25

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  Reply
 2. miki / 8 September 2016 15:21

  Niciodata si la nici o varsta nu va exista acest barbat, cel care are misoginismul in sange chiar din copilarie, e singurul “plictisit” de femei, si ca un paradox ciudat va fi si singurul ce va ramane fidel iubirii lui, casniciei lui, din tinerete pana la cea mai inaintata varsta !

  Thumb up  Thumb down
  Reply
 3. Raluca / 8 September 2016 14:08

  Oare exista barbat satul de femei?! Barbat care sa nu saliveze dupa femei cu fuste scurte pe strada? Exista vre-unul?

  Thumb up  Thumb down
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro