Alege-ți bărbatul deja sătul de femei

16 June 2016

Și fii tu femeia aia la care se oprește din confort, din saturația de a mai trece prin ritualul curtării și al epatării cu penajul frumos, de cocoș, pe care toți și-l afișează în primele trei luni de când te-au cunoscut.

Nu-i nimic rău în faptul că vei fi ultima lui femeie doar fiindcă e sătul de alte femei. Dimpotrivă.

N-o să trebuiască să-l mai târăști acasă de pe la meciuri, beer pong-uri și petreceri cu băieții. Au jelit altele înaintea ta, singure-n vârfu’ patului, așteptându-l să vină cu masa pusă… și el nu mai venea. Decât prea târziu, prea obosit, prea beat, prea… fără chef.

Eduard Pavlačka

©Eduard Pavlačka

N-o să trebuiască să mai intri în competiție cu toate cocoțatele pe tocuri, cu toate fustele scurte de pe stradă, cu toate animatoarele neplătite de prin cluburi. E sătul de alea, i-au trecut zeci prin pat, poți să sari direct în teniși și blugi fără probleme atunci când ai chef să faci asta.

N-o să trebuiască să fii tu zgripțuroaica ce-l oprește din micile plăceri de burlac, aducându-i aminte de priorități prea mari pentru pălăria lui: casă, facturi, concedii în doi… Au încercat altele înainte și-a fugit mâncând pământul până s-a săturat de fugă… și s-a izbit în brațele tale.

Și la tine-n brațe va găsi confortul pe care-au vrut și altele să i-l dea, dar nu era încă pregătit. Va găsi, pentru prima oară-n viață, plăcerea serilor doar în doi, a plimbărilor lungi cu mașina, a unei cine pregătite acasă de voi doi, a unei escapade la munte doar cu prieteni apropiați… a distracțiilor simple, domestice, cât se poate de banale. Și-i va plăcea banalitatea asta. Îi va plăcea liniștea. Și asta-i va veni natural, căci după ce-a fugit o viață de rutina unui cuplu solid, acum liniștea asta e singurul adăpost care-l mai împlinește.

Oferă-i-o. Fiindcă-i sătul de femei și, implicit… de gălăgie. 🙂

Guest post by Laura Glodeanu

Și tu poți scrie pe Catchy!  :)  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro. Citiţi şi

Pentru fiecare femeie frumoasă, există un bărbat care s-a săturat de ea

Când viața face daruri otrăvite (2) – gelozia

Horoscopul lunii mai 2018

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
27,339 views

Your tuppence

 1. Mariana / 28 March 2017 19:40

  Nu exista un astfel de barbat

  Thumb up 5 Thumb down 2
  Reply
 2. Betty / 26 November 2016 23:25

  Nu trb sa te imbraci in fusta scurta ca sa fii sexy, dimpotriva cu cat te imbraci mai frumos si.mai decent, cu atat esti mai atragatoare pt un baiat care stie ce vrea si care alege calitate…prostanaci sunt baietii care se uita dupa panarame

  Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 5
  Reply
 3. miki / 8 September 2016 15:21

  Niciodata si la nici o varsta nu va exista acest barbat, cel care are misoginismul in sange chiar din copilarie, e singurul “plictisit” de femei, si ca un paradox ciudat va fi si singurul ce va ramane fidel iubirii lui, casniciei lui, din tinerete pana la cea mai inaintata varsta !

  Thumb up  Thumb down
  Reply
 4. Raluca / 8 September 2016 14:08

  Oare exista barbat satul de femei?! Barbat care sa nu saliveze dupa femei cu fuste scurte pe strada? Exista vre-unul?

  Thumb up  Thumb down
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro