Am crezut că a luat-o razna

Catchy

17 November 2016

– Uite, unul ca ăla vreau şi eu, zise ea îndreptându-şi mâna senzual înmănușată către bărbatul aflat la câţiva metri în faţa ei şi care îşi butona, relaxat, gadgetul.

Îl privesc cu atenţie. E doar un puşti, nu pare să aibă mai mult de 22, hai, 24 de ani. Poartă şapcă – iar ei nu-i plac şepcile. E îmbrăcat într-un tricou lălâu, ceea ce îi dă un aer de neglijenţă pe care ştiu foarte bine că o detestă. Blugii nu tocmai curaţi se termină acolo unde începe o pereche de adidaşi ieftini. În mod normal, la vederea unui astfel de exemplar masculin, ea ar fi strâmbat din nas. Sau nici măcar atât, l-ar fi ignorat majestuoasă. Şi acum? Acum nu numai că l-a văzut, dar l-a mai şi arătat cu degetul – o, Doamne, o adevărată impietate pentru stilul ei. Mai mult, nu numai că l-a arătat cu degetul, ci şi şi-a exprimat dorinţa de a-l avea.

femeie eleganta

Eu nu mai înţeleg nimic. Mă uit la ea. Abia trecută de 30, de o eleganţă care-ţi taie respiraţia. Când trece pe lângă ei, bărbaţilor li se pune un nod în gât, iar partenerele acestora se împiedcă în propriile picioare. Lumea se opreşte o clipă în loc, clipă pe care i-o jertfeşte, umilă, la gleznele superbe. Astfel de puşti o visează, după ce o văd o dată pe stradă, cu anii, şi nu îndrăznesc să spere nici măcar la o privire din partea ei.

Şi acum? Tinerelul ăsta imberb şi, mai ales, indiferent? E clar, ziua de azi va marca un înainte şi un după în viaţa ei. Dar şi în a mea, eu, cea care am onoarea de a-i fi prietenă şi confidentă.

– Ca… ăla??… repet automat, ca să câştig timp, căci nu am nici cea mai vagă idee ce să-i spun.

– Da, da… îl vreau! Trebuie neparăt să-l am!

– Eşti sigură? Adică, zău dacă te înţeleg, îi răspund tot mai nedumerită.

– Şi ce, mă rog, nu înţelegi? se întoarce înţepată către mine. Ce, eu nu am voie să-mi iau un Huawei P8 Lite cum are până şi copilul ăsta?

-…. (asta sunt eu care n-am mai avut cuvinte)


Citiţi şi

„Mamele sunt eroinele mele”

Azi, la 40

Ce stă în calea fericirii noastre în amor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
5,540 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro