Am crezut că a luat-o razna

17 November 2016

– Uite, unul ca ăla vreau şi eu, zise ea îndreptându-şi mâna senzual înmănușată către bărbatul aflat la câţiva metri în faţa ei şi care îşi butona, relaxat, gadgetul.

Îl privesc cu atenţie. E doar un puşti, nu pare să aibă mai mult de 22, hai, 24 de ani. Poartă şapcă – iar ei nu-i plac şepcile. E îmbrăcat într-un tricou lălâu, ceea ce îi dă un aer de neglijenţă pe care ştiu foarte bine că o detestă. Blugii nu tocmai curaţi se termină acolo unde începe o pereche de adidaşi ieftini. În mod normal, la vederea unui astfel de exemplar masculin, ea ar fi strâmbat din nas. Sau nici măcar atât, l-ar fi ignorat majestuoasă. Şi acum? Acum nu numai că l-a văzut, dar l-a mai şi arătat cu degetul – o, Doamne, o adevărată impietate pentru stilul ei. Mai mult, nu numai că l-a arătat cu degetul, ci şi şi-a exprimat dorinţa de a-l avea.

femeie eleganta

Eu nu mai înţeleg nimic. Mă uit la ea. Abia trecută de 30, de o eleganţă care-ţi taie respiraţia. Când trece pe lângă ei, bărbaţilor li se pune un nod în gât, iar partenerele acestora se împiedcă în propriile picioare. Lumea se opreşte o clipă în loc, clipă pe care i-o jertfeşte, umilă, la gleznele superbe. Astfel de puşti o visează, după ce o văd o dată pe stradă, cu anii, şi nu îndrăznesc să spere nici măcar la o privire din partea ei.

Şi acum? Tinerelul ăsta imberb şi, mai ales, indiferent? E clar, ziua de azi va marca un înainte şi un după în viaţa ei. Dar şi în a mea, eu, cea care am onoarea de a-i fi prietenă şi confidentă.

– Ca… ăla??… repet automat, ca să câştig timp, căci nu am nici cea mai vagă idee ce să-i spun.

– Da, da… îl vreau! Trebuie neparăt să-l am!

– Eşti sigură? Adică, zău dacă te înţeleg, îi răspund tot mai nedumerită.

– Şi ce, mă rog, nu înţelegi? se întoarce înţepată către mine. Ce, eu nu am voie să-mi iau un Huawei P8 Lite cum are până şi copilul ăsta?

-…. (asta sunt eu care n-am mai avut cuvinte)Citiţi şi

Iar încerci să trișezi

Omul destrăbălat și bucuriile stricate

Isabella Rossellini – concediată că era prea bătrână la 42, reangajată, cu scuze, după 21 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
28,967 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro