Aplicația care-ți ține evidența cheltuielilor zilnice

Catchy

27 October 2016

O nouă aplicaţie dezvoltată de KRUK România, KRUK Planner permite ultizatorilor să-şi ţină direct în telefon o evidenţă foarte clară a cheltuielilor lor zilnice, dar şi a economiilor lunare. Utilizarea aplicaţiei ajută la înţelegerea modului în care fiecare îşi gestionează banii, dar şi a greşelilor pe care le face în acest proces, uneori chiar fără să-şi dea seama. Aplicaţia dă o mână de ajutor şi în ceea ce priveşte economisirea, incluzând nenumărate sfaturi care pot fi aplicate imediat, în viaţa de zi de cu zi.

economii-bani

Nevoia de a aduce mai aproape de clienții săi de o evidență clară a cheltuielilor zilnice și a veniturilor lunare, dar și nevoia de a face un pas în plus pentru informarea și ajutarea acestora pentru a putea economisi lunar au dus la realizarea aplicației KRUK Planner, o modalitate la îndemâna oricui de a-și monitoriza zilnic fiecare mișcare financiară.

KRUK Planner permite înregistrarea cheltuielile curente, a veniturilor, dar și a tranzacțiilor realizate. Aplicația este disponibilă în patru limbi – Română, Engleză, Spaniolă și Italiană, iar utilizatorii au posibilitatea de a accesa aplicația atât din sistemul de operare IOS, cât și Android.

KRUK România este membră a Grupului KRUK și a fost înființată în anul 2007.  KRUK S.A.  este cea mai mare companie de management al creanțelor din Polonia.Citiţi şi

Eu, acum, aici!

De ce n-ar trebui să se mai teamă femeile

Eu sunt Gică

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
821 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro