Bărbați otrăvitori, femei nehotărâte

Mihaela Cârlan

4 November 2014

Într-o vineri. La restaurant. Ei îi pică din gură o bucățică din îmbucătura scumpă și-i aterizează pe piept. Că are. Nici întâmplare n-o pot numi la cât de neînsemnat lucru s-a petrecut. El: mănânci de parc-ai fi bunică-mea. Ea face mari ochii deloc umezi. El: a fost un compliment, eu am ținut mai mult la bunica decât la mama.

Într-o marți. El: te-ai tuns foarte mișto, îți stă foarte bine, felicitări hair stylist-ului. Ea zâmbește încântată. El, imediat: auzi, am acasă o pastă americană de albit dinții. Nu vrei să-ți dau și ție? Zâmbetul ei a zburat ca un porumbel neînvățat cu generozitatea omului care aruncă înspre el cu bucățele de pâine de parcă ar fi pietre.

Într-o joi. El: ai mai slăbit?!? Ea cu greu își poate ascunde bucuria. El: dar burta trebuie să-ți rămână, e foarte sexi… Ea aproape se învinețește la față încercând să și-o lipească de șira spinării.

cinic

De ce întârziem în relații toxice, lângă bărbați care nu pot oferi decât complimente ca o maioneză ratată? Știi tu, cumva?

For your information, ea a reușit să închidă capitolul “bărbat nesigur care dinamitează încrederea femeii până și în atuurile vizibile chiar de pe Lună”…

Citiţi şi

Așa te iubesc primăvara

Cui i-e frică de 30 de ani? Că mie, nu! (10 de ținut minte)

Ce cauți aici, fetițo?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
9,518 views

Your tuppence

 1. Belle d”Imagination / 22 November 2016 10:21

  Fiindcă suntem obișnuiți să nu fim respectați,fiindcă ni se induce ideea că nimic nu e mai rău decât singurătatea și că e de preferat să faci compromisuri decât să rămâi cu o pisică și să te arate lumea pe stradă cu deștu”.
  Și fiindcă după multe ”complimente” parentale menite să ne crească nivelul de competitivitate și mai ales succesul social, ni se lipește de suflet ideea că nu suntem niciodată suficient de buni. Deci de aici

  Thumb up 4 Thumb down 0
  Reply
 2. mihaela / 24 May 2016 15:31

  Cred ca stim raspunsul, ar fi otravitoarea speranta cu care ne alimentam ani in sir, ar fi educatia de la mama”lasa draga , zi mersi ca nu te bate, sa ai tata la copil…si eu tot asa am trait cu taicatu, si n-am murit…”lipsa de educatie inca din primele clase, unde nu se pune nici un fel de accent pe respect, lipsa societatii civile ce priveste indiferenta, a autoritatilor acreditate sa intervina in cazuri extreme, si altele, prin care am zugravit peisajul perfect pentru femeia care in lipsa unor resurse materiale si morale sa-si echilibreze singura destinul, e sortita unei relatii/casatorii toxice si distrugatoare de personalitate.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  Reply
 3. Ramona / 4 November 2014 11:46

  Un alt fel de prostitutie….mentala !

  Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro