Bărbați otrăvitori, femei nehotărâte

Mihaela Cârlan

4 November 2014

Într-o vineri. La restaurant. Ei îi pică din gură o bucățică din îmbucătura scumpă și-i aterizează pe piept. Că are. Nici întâmplare n-o pot numi la cât de neînsemnat lucru s-a petrecut. El: mănânci de parc-ai fi bunică-mea. Ea face mari ochii deloc umezi. El: a fost un compliment, eu am ținut mai mult la bunica decât la mama.

Într-o marți. El: te-ai tuns foarte mișto, îți stă foarte bine, felicitări hair stylist-ului. Ea zâmbește încântată. El, imediat: auzi, am acasă o pastă americană de albit dinții. Nu vrei să-ți dau și ție? Zâmbetul ei a zburat ca un porumbel neînvățat cu generozitatea omului care aruncă înspre el cu bucățele de pâine de parcă ar fi pietre.

Într-o joi. El: ai mai slăbit?!? Ea cu greu își poate ascunde bucuria. El: dar burta trebuie să-ți rămână, e foarte sexi… Ea aproape se învinețește la față încercând să și-o lipească de șira spinării.

cinic

De ce întârziem în relații toxice, lângă bărbați care nu pot oferi decât complimente ca o maioneză ratată? Știi tu, cumva?

For your information, ea a reușit să închidă capitolul “bărbat nesigur care dinamitează încrederea femeii până și în atuurile vizibile chiar de pe Lună”…

Citiţi şi

Să-i înțelegem pe fustangii?…

Iubirea fără suferință este imposibilă

Într-o zi o să încep să trăiesc

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
6,444 views

Your tuppence

 1. mihaela / 24 May 2016 15:31

  Cred ca stim raspunsul, ar fi otravitoarea speranta cu care ne alimentam ani in sir, ar fi educatia de la mama”lasa draga , zi mersi ca nu te bate, sa ai tata la copil…si eu tot asa am trait cu taicatu, si n-am murit…”lipsa de educatie inca din primele clase, unde nu se pune nici un fel de accent pe respect, lipsa societatii civile ce priveste indiferenta, a autoritatilor acreditate sa intervina in cazuri extreme, si altele, prin care am zugravit peisajul perfect pentru femeia care in lipsa unor resurse materiale si morale sa-si echilibreze singura destinul, e sortita unei relatii/casatorii toxice si distrugatoare de personalitate.

  Thumb up 3 Thumb down 0
  Reply
 2. Ramona / 4 November 2014 11:46

  Un alt fel de prostitutie….mentala !

  Thumb up 5 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro