Basta!

Belle d'Imagination

20 January 2012

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu reacţionez destul de violent la sfaturile preţioase din ziare, scrise după ureche. Şi puţine lucruri mă deranjează atât de violent precum sfaturile legate de sex care dau cu bâta-n baltă.

M-am săturat să fiu sfătuită de specialişti în nimic să devin un obiect sexual. M-am săturat să fiu sfătuită ce să fac ca să-i ofer domnului nişte partide pe cinste, tratându-mă ca pe o cantitate neglijabilă şi inferioară. M-am săturat de sfaturi cu iz de dezvăluiri de secrete de stat, pe care le simţeam şi le ştiam din vremurile imemoriale când am devenit puberă.

M-am săturat să mi se spună ce trebuie să însemne viaţa sexuală, ce trebuie să însemne sexul fierbinte, ce trebuie să fac şi ce trebuie să mi se facă!

Şi ştiţi ceva? Vă invit alături de mine să scriem împreună acele lucruri pe care ne-am fi dorit / aş fi dorit să le cunoaştem / cunosc în adolescenţă despre noi, despre mecanismele noastre interne, despre sexul opus şi despre mecanismele lor interne. Acele lucruri pe care aş fi dorit să le aflu înainte de prima noapte de dragoste, înainte de prima noapte de sex, înainte de prima noapte de f***i. Acele lucruri pe care ar fi trebuit să mi le spună mama şi pe care nu mi le-a spus fiindcă fie îi era ruşine, fie a refuzat să mi le spună să nu cumva să îmi inflameze curiozitatea şi să nu-mi pierd preţioasa virginitate în aşternuturile vreunui golan.

Citiţi şi

De ce nu e porc bărbatul care se uită la fundul tău

Lady Gaga:o femeie se bucură de sex abia la 25 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
804 views

Your tuppence

 1. adrian tiglea / 20 January 2012 23:31

  ar trebui să fim cu adevărat generoşi în iubire şi în toate celelalte forme de comuniune cu celalalt, dar realitatea este că totul se învârte în jurul egoului nostru, în jurul propriilor noastre plăceri. Cât priveşte inflaţia de sex, mă tem că vom deveni sau am devenit deja, o societate porno. Şi nu cred că e chiar bine.

  Thumb up 1 Thumb down 1
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro