Berceni, venim! semnat World Class

6 April 2015

În luna mai, World Class va deschide un nou club în Berceni, chiar la Piața Sudului, – World Class Sudului -, al 11 lea din București și al 14 lea din țară. Pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați, noul club pune la dispoziția viitorilor clienți studiouri de aerobic și cyling (cu 30 de biciclete), o sală dotată cu aparate de ultimă generație și cele mai noi echipamente funcționale – de la TRX, SYNRGY 360, ViPR, Core Bag sau Bulgarian Bag.

Prin fiecare club deschis și prin fiecare eveniment organizat World Class își urmărește promisiunea de a schimba radical stilul de viață al românilor și de a transforma serviciile de fitness într-unele accesibile tuturor. Tocmai de aceea, compania trece prin schimbări continue, care au la bază chiar misiunea ei: dorința de a transforma cluburile World Class în locuri în care toți românii vor să petreacă timp după casă și muncă, iar fitness-ul să fie o alegere constantă și naturală în viețile lor.

poza comunicat sudului

Serviciile sunt de cea mai înaltă calitate, personalul extrem de bine pregătit, iar echipamentele, de ultimă generație. De acum, nu vei mai avea nicio scuză să nu faci sport și să nu ai grijă de sănătatea ta, pentru că sala va fi aproape de casa ta.

Mai multe detalii despre World Class Sudului găsești pe www.worldclass.ro.Citiţi şi

O experiență inedită: Bali

Un an, 10 luni și 16 zile

World Class România: programul Easy8 pentru a face sport cu plăcere

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
4,564 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro