Biocyte susține frumusețea din interior

30 July 2016

Nutricosmeticele sunt produse de înfrumusețare care includ suplimente alimentare, băuturi și alimente de înfrumusețare, ce pot fi găsite sub formă de capsulă, tabletă, lichid sau produs alimentar. Acestea se adresează îmbunătățirii, regenerării sau sănătății părului, unghiilor și pielii (formule anti-aging, de combatere a petelor pigmentare etc), susţinând frumusețea din interior.

Metoda de înfrumuseţare promovată de Biocyte, nutricosmetica, a fost lansată iniţial în Japonia, apoi în SUA. Biocyte dispune de o paletă largă de produse, cele mai noi dintre acestea având la bază acid hialuronic, colagen şi keratină.

Biocyte Hyaluronic Forte® – contribuie la întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii şi la redensificarea acesteia prin stimularea biosintezei colagenului şi elastinei. Aspectul pielii este vizibil întinerit. Se recomandă în cazul pielii deshidratate, pierderii elasticităţii şi în cazul senzaţiei de „piele care ţine”. Are cea mai mare concentraţie de acid hialuronic de origine vegetală pentru uz intern (200 mg) de pe piaţă. Cutia conţine 30 de comprimate (se administrează 1/zi), într-o cură de minim 3 luni.

Etui Hyaluronic200 1212 HD - copie

Biocyte Resveratrol Forte® – contribuie la creşterea nivelului de energie, are rol antioxidant, asigurând protecţie împotriva radicalilor liberi şi acţionează că un scut de protecţie împotriva procesului de îmbătrânire. Este indicat persoanelor care acuză o stare persistentă de oboseală, precum şi persoanelor care doresc să prevină îmbătrânirea corpului şi a pielii. Cutia conţine 40 de capsule (se administrează 1/zi), într-o cură de minim 3 luni.

Etui Resvératrol forte 1113 HD - copie

Produsele Biocyte sunt disponibile în Farmaciile Help Net selecţionate.Citiţi şi

Nu cred în despărțiri definitive

Anii din buletin să rămână în buletin!

Gerovital – ritualul antiaging cu acid hialuronic

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
535 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro