Brad Pitt – alt om după neașteptatul divorț de Angelina Jolie

Catchy

5 May 2017

Într-un interviu recent acordat revistei „GQ Style“, Brad Pitt vorbește pentru prima dată după divorțul său – pe care îl compară cu o „moarte” – despre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat în ultimul timp, dar și despre cum luptă să le rezolve.

Brad-Pitt-GQ-Style-14

Din fotografii ne privește serios un Brad Pitt îmbătrânit și trist. Însă în spatele acestei imagini – care încă nu și-a pierdut sex-appeal – ul – stă un bărbat puternic, un bărbat care a avut curajul de a recunoaște că a luptat și și-a învins dependența de alcool, dar și că merge la psiholog.

În septembrie 2016, Angelia Jolie a inițiat procedura de divorț, iar asta a fost palma de care actorul în vârstă de 53 de ani a avut nevoie pentru a se trezi din nebunia sa. Recunoaște că a fost „băutor profesionist” și că, de la terminarea facultații, nu a fost zi în care să nu bea sau să nu fumeze marijuana.

Brad-Pitt-GQ-Style-Cover-1

Vorbind despre divorț, Brad a afirmat că, dacă „iubeşti pe cineva, îl laşi să plece” și că a înțeles asta de-abia acum. De aceea, în loc să continue să lupte împotriva fostei soții, a fost de acord să rezolve pe cale amiabilă și cât mai discretă problemele familiale. În interviu, Brad a mai vorbit și de cum s-a schimbat relația sa cu cei șase copii ai fostului cuplu Brangelina (Maddox, de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii Knox şi Vivienne – 8 ani). Cei doi au format un cuplu în 2004 pentru a se căsători zece ani mai târziu, în 2014. O căsătorie care a durat însă atât de puțin, spre dezamăgirea fanilor din întreaga lume.

Citiți interviul complet aici.  Citiţi şi

Asta era! Va trebui să renunţi la ciocolată!

Cea mai deprimantă zi din an? Un moft!

Nici nu ştiu cum de mai sunt în toate minţile după aşa ghinion!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
19,477 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro