Bravo, Cristina Neagu!

catchy

29 January 2011

Românca Cristina Georgiana Neagu este CEA MAI BUNĂ JUCĂTOARE DE HANDBAL DIN LUME A ANULUI 2010! 

Anunţul a fost făcut de Federaţia Internaţională de Handbal la conferinţa de presă din deschiderea celei de-a 22-a ediţii a Campionatului Mondial de Handbal Masculin care se desfăşoară zilele acestea în Suedia.

Este pentru prima dată când o româncă primeşte acest titlu. Tot pentru prima dată, procesul de votare a fost mai complex, incluzând trei categorii: online, pentru fani; un juriu format din experţi şi antrenori; şi un al treilea juriu, al presei. Au fost nominalizate cinci jucătoare din Liga Europeană, iar Cristina Neagu a câştigat în faţa celorlalte concurente la titlu datorită locului întâi în topul marcatoarelor la Euro 2010 (cu 53 de goluri din 106 aruncări) şi a locului nouă, în clasamentul general al Ligii Campionilor (cu 65 de goluri). Ea a ocupat primul loc în topul paselor de gol, cu 36 de pase, fiind desemnată cel mai bun inter stânga şi inclusă în echipa ideală a competiţiei. Cristina este componentă a echipei de handbal “Oltchim” Rm.Vâlcea.

Chiar dacă nu sunteţi fani ai acestui sport, vă invităm să urmăriţi măcar festivitatea de premiere a româncei. Pur şi simplu pentru că este cea mai bună din lume la ceva şi n-au ales-o rudele ori prietenii de-acasă. 

Festivitatea este duminică, 30 ianuarie, când vor avea loc finalele Campionatului Mondial de Handbal Masculin – finala mică de la ora 15, iar finala mare de la ora 18

NOTA BENE: Singura televiziune care transmite Campionatul în România este Dolce. Din păcate, n-am reuşit să aflăm ora festivităţii de premiere, nici de pe site-ul Federaţiei Române de Handbal, şi nici de pe site-ul Federaţiei Internaţionale de Handbal. Pentru că serverul acesteia din urmă este în… Egipt.Citiţi şi

Româncele s-au aruncat pe biata Brigitte s-o înghită, nu alta!

Cele 26 de orașe cu cea mai înaltă calitate a vieții din lume

De ce suntem atât de altfel

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,999 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro