Bucureștiul va fi Mica Vienă pe 8 ianuarie

14 December 2014

Avem plăcerea să vă invităm împreună cu Fundația Calea Victoriei la Concertul Extraordinar de Anul Nou “Anotimpurile” de VIVALDI & PIAZZOLLA ce va avea loc în eleganta sală Majestic a Teatrului Odeon din București pe 8 ianuarie 2015, ora 19:00. Doi dintre cei mai iubiţi şi talentaţi muzicieni din tânăra generaţie – violonistul Alexandru Tomescu şi dirijorul Tiberiu Soare – împreună cu Symphactory Orchestra, vă propun un concert intens în care se vor îmbina două stiluri muzicale diferite – Baroc şi Tango.

concert

Tiberiu Soare este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni români, atât în ţară cât şi în străinătate, dirijor principal al Orchestrelor şi Corurilor Radio, invitat să dirijeze orchestre celebre din Anglia, Franţa, Germania, Austria, Cehia, Rusia etc. Alexandru Tomescu fascinează publicul cu vioara sa Stradivarius, în recitaluri şi concerte, fiind aplaudat cu entuziasm la Théâtre des Champs Elysées – Paris, Carnegie Hall – New York sau Metropolitan Arts Centre – Tokio. Iar Symphactory Orchestra, un ansamblu de tineri muzicieni, sub atenta formare muzicală a maeştrilor Tiberiu Soare şi Gabriel Bebeşelea, a fost invitată să susţină concerte în cadrul Festivalului George Enescu, Bucharest Music Film Festival, B-Fit in the Street și a sprijinit apariţia cărţii “Pentru ce mergem la Operă?”, semnată de Tiberiu Soare.

Publicul este invitat să poarte ţinută de gală, pentru a se bucura de această seară muzicală de excepție în peisajul cultura bucureștean ce se va desfășura în sala de spectacol concepută în stil francez eclectic de marele arhitect Gr. P. Cerchez.

Biletele se pot achiziţiona numai de la Teatrul Odeon.

Costul biletelor este:

– PLATINUM – 159 lei (cat. I – loje centrale și rînd 1 & 2);

– GOLD – 106 lei (cat. II – sală și loje laterale);

– SILVER – 74,2 lei (cat. III).

Mai multe detalii pe pagina oficială a evenimentului.Citiţi şi

Întoarcerea creatorului…acasă

Concert Extraordinar de Anul Nou în București

„Chopin meets Broadway”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
628 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro