Bună dimineața, inimi! (4)

Anca Constantin

17 November 2014

Am plecat de la mama ieri cu o poală de gutui. Nu-s fructele pentru care să-mi pierd firea, doar că mama, care le iubește pătimaș, mi-a zis cu ochii ei de drag – Ia-le! Se rupe pomul de rod… Îl rog de atâția ani să rodească, acum m-a ascultat dragul de el, dar nu le poate duce pe toate până se coc, așa că i-am promis că le creștem împreună. Ai și tu o fereastră cu soare acasă, ia-le, așază-le acolo, restul face soarele. E păcat de Dumnezeu să le las să piară.

fericire

Gutuiul a ascultat o rugă și a rodit, mama i-a ascultat scâncetul de crengi frângându-se de greutate și l-a ajutat, eu am ascultat-o pe mama și am primit ceata de gutui, la adăpost cu soare. Întinde o mână și alta va veni să te ajute când nici nu mai aștepți.

Dragostea-i simplă. Dar din dar. E uneori doar o gutuie. Nici dulce, nici coaptă… O promisiune. Că într-o zi te vei bucura că nu i-ai putut spune decât – DA!”Citiţi şi

Ce bărbați avem alături spune multe despre ce femei suntem

Ce dor de veri copilărești…

Cum dracu’ am putut fi atât de proastă!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
465 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro