Căluții Ferrari, bijuterii Damiani

Mihaela Cârlan

19 May 2012

Când doi jucători de top în domeniile lor decid să facă echipă, rezultatele sunt remarcabile. Așa s-a întâmplat și cu tandemul Damiani-Ferrari. Întâi a fost broșa. În 2011, bijutierii de la Damiani au meșteșugit doar trei căluți de 7,6 cm/5,2 cm, ridicați în două picioare – Cavallino Rampante – simbolul automobilelor Ferrari. Aur alb de 18 carate și 442 de diamante, tăiate astfel încât să reproducă fidel musculatura calului care cabrează. Prețul? 29.375 de dolari.

Apoi, de curând, Damiani a continuat seria dedicată iubitorilor de mașini și bijuterii de lux, și căluțul Ferrari a devenit pandantiv pe un lanț venețian din aur alb. Prețul? Mai modest, 2.266 de dolari. Sau cercei, care costă 2.549 dolari.

P.S. Să vă mai spun cât de departe a mers Ferrari în a-și răsfăța clienții, firește că pe banii lor ? 🙂 Vă spun: cheile de mașină placate cu aur și bătute cu 1160 diamante rare însumând 7 carate, care costă 23.147 dolari setul.

Dar nu numai posesorii de Ferrari pot să pună pe masă o astfel de cheie, ilustrând deviza industriei luxului – “detaliile contează”. Mercedes a scos chei încrustate cu Swarovski, iar Bentley Continental, tot cu diamante.Citiţi şi

De ce să ai încredere în ce face Miriam Quevedo

Dragostea adevărată e rară, dar și scumpă

Hello, devil!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
3,259 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro