Când te iubeşte o femeie?

George Colang

14 June 2015

george colangCred că singurul truc prin care poţi să-ţi dai seama că o femeie te iubeşte este unul foarte simplu: să o vezi cum se mişcă când vrei să o atingi! Fie că vrei să o apuci de mână, pe după gât, să vii lângă ea, femeia, când iubeşte, nu tresare! Şi aici nu e vorba de sentiment şi mişcare spontană, e vorba de o împletire, de o ambuscadă, de un mod natural de a te prinde de ea, de a spune că te legi cu ea. Am văzut o groază de tipe care erau cu iubirea pe buze, şi când prietenul le apuca în braţe, săreau din loc, pielea se strângea, se amuţea în propria lor minciună.

Femeile, când iubesc, deschid braţele inconştient, se deschid fără nicio noimă, sunt pur şi simplu libere. Femeile, când iubesc, sunt libere – prin simplul fapt că propria ta constrângere devine pion de desfătare – prin propriul tău mod de a le strânge în braţe, de a le ţine aproape, simplu, fără mimică inutilă. Mereu mi-au plăcut persoanele care iubesc; se văd de la o poştă, au o sclipire în ochi, un fel al lor de a fi în acord cu propriul lor.

atingere

O femeie, când iubeşte, nu se ascunde, nu se strânge ca o smochină, ci se adună în jurul tău; în ea nu mai există ocol ferm, există doar adiere şi glas strângător. În ea nu mai există orgoliu şi otrăvuri ieftine, ci o înţelepciune străină nouă, barbarilor, un mod natural de a aşterne cu preţiozitate fiecare mişcare străină. Femeile adună, strâng, aduc în spaţiul lor, prin priviri, gesturi, mimică. Ele, în tot timpul, chiar şi atunci când nu sunt lângă tine, sunt, de fapt, acolo, în inima ta, în făgaşul de acum comun. Femeile sunt modul prin care iubirea se răsfaţă, se subtilizează, se pune cu adevărat în adevărat, în scena tuturor posibilităţilor ireale.

Pe George îl găsiți și aici.Citiţi şi

Am fost amantă și mi-a plăcut. Dați cu pietre!

Bunica se pregătește să plece…

Femeile nu se simt nici femei pe deplin, dar nici bărbați perfecți nu pot ajunge

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
35,295 views

Your tuppence

 1. Ioana Găneanu / 6 July 2015 22:22

  Rousseau.

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply
 2. Emelie / 24 June 2015 23:47

  Daca am avea si cui sa ne oferim in felul in care ai descris totul…este necesar ca omul de langa aceasta femeie sa fie receptiv si el, sa fie amandoi pe aceeasi frecventa, altfel vibratia dintre cei doi este imperceptibila unul altuia.
  Chiar astazi analizam discret in metrou, dupa ce am terminat de citit cele “Unsprezece minute” ale lui Coehlo, ca oamenilor le lipseste “Lumina”.
  Personal vorbind nu as putea sa scot la iveala latura mea senzuala in relatia cu un barbat practic si insensibil la astfel de trairi. Daca mana lui nu stie sa ma atinga asa cum ai descris, nici eu ca femeie nu pot sa ma daruiesc in felul acela si as ajunge sa ma ofilesc pe interior.
  Da, este ideal sa fie asa dar este groaznic sa nu ai cui sa te daruiesti in felul acesta, pentru ca ne-am pierdut “Lumina” si sensibilitatea!

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 6
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro