Când vitamina trece prin 360 de teste până la mine, o cred, frate!

31 May 2015

Spune drept, respecți orele de masă, ești atentă mereu la ce ai în farfurie? Am o presimțire că răspunsul va fi nu la amândouă întrebările… Pentru că ăsta e ritmul vieții azi: stres, o mie de task-uri de îndeplinit, mâncat când îți aduci aminte și atunci nu tocmai ce trebuie. Rezultatul în timp? Pff, nu prea vrem să vorbim despre asta. Să nu ne stricăm ziua. Și totuși, ce trebuie spus să spunem – avem nevoie de ajutor. Până vom regla/schimba ce trebuie schimbat în viața noastră, să luăm câteva suplimente, și când spun suplimente am în minte în principal vitamine, minerale, antioxidanți, acizi grași esențiali Omega 3.

Dar pe piața suplimentelor (numai chiar la piață nu le găsim) ofertele abundă și alegerea poate deveni tot mai dificilă. Prima sugestie ar fi să nu le cauți decât în farmacii, unde mai poți primi și alte informații decât cele de pe etichete. Iar a doua, să-ți rafinezi căutările după istoria și reputația producătorului, după siguranța dată de calitatea ingredientelor, și așa ajungi mai repede la ce ți se potrivește.

Nu întâmplător vorbim azi despre suplimente. Pentru că am o veste bună: de acum vei găsi și în România, doar în farmaciile Help Net, suplimentele Jamieson – No.1 în Canada.

P

Brandul canadian Jamieson, prezent astăzi în peste 40 de țări de pe patru continente, are o istorie de 93 de ani, timp în care și-a construit reputația pe cercetare, inovație, surse naturale, puritate și grijă față de mediu. Compania fondată de Claire Edwin Jamieson în 1922 a considerat mereu că ce e bun pentru om trebuie să fie bun și pentru planetă, și lor le aparține Protocolul “360 Pure” – 360 de pași prin care se verifică riguros fiecare produs pentru a-i asigura calitatea și puritatea, de la  selecția atentă a materiei prime, la testarea clinică a eficienței (nu pe animale!) și a biodisponibilității produselor. Sună bine, nu?

Încercați-le (nu de capul vostru, că și “sănătatea” la pilulă e cu socoteală, pilula nu e înlocuitor de mâncare, da?), spuneți-ne dacă nu-i cum v-am zis și… să fim sănătoși! 🙂Citiţi şi

Bărbaților le-ar trebui un curs intensiv

Cum îți câștigi traiul? Sunt influencer

Zece motive pentru care e bine să bei cafea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
673 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro