Care îți vine bine?

catchy

18 October 2013

Primăvara viitoare s-a anunţat albastră. Nu orice albastru, ci unul intens, strălucitor, orbitor, ce electrizează privirea. Spunem adio lui Tangerine Tango, acea culoare ca o flamă, un amestec de roşu şi portocaliu, ce ne-a însoţit anul trecut, şi verdelui smarald din acest an şi facem loc culorii-vedetă a anului 2014, botezate dazzling blue (albastru scăpărător). Un albastru cu care, de altfel, suntem obişnuite, îl vedem zi de zi pe Facebook, cunoscut aici cu numele de Social Butterfly Blue.

Dar iată și celelalte culori date de Institutul Pantone drept favoritele lui 2014:

Violet Tulip: laleaua violetă, pentru noi, romantice şi nostalgice, amintindu-ne de delicateţea apei de lavandă. Vintage, doamnelor!

Radiant Orchid: Michelle Obama a arătat deseori că iubeşte această nuanţă a orhideei ,care este strălucitoare, puternică, însă are o căldură discretă. Precum femeia care o poartă. Poate fi combinată cu Violet Tulip.

Celosia (creasta cocoșului) Orange: oamenii sunt atraşi de culoarea portocalei, aşa că, iat-o şi în topul culorilor pentru anului următor.

Freesia: galbenul tropical al freziei luminează şi scoate din anonimat pe oricine.

Cayenne: vioaie şi nărăvaşă, cu gust de tequila, o culoare un pic exotică, perfectă pentru accesorii.

Placid Blue sau culoarea cerului senin.

Paloma. De la Paloma Picasso. Un gri frumos, molatic, sofisticat, chintesenţa neutralităţii elegante. Combinat sau simplu, după dispoziţie şi gusturi.

Sand, o variaţie de bej, culoare naturală în armonie cu zilele de vară sau toamnă, când ne place să ne jucăm puţin mai mult de-a cameleonii.

Hemlock (cucută). Nimic otrăvitor, eventual surprinzător. Verdele, în toate felurile (tonurile) posibile, a fost mereu la modă. Şi rămâne. Nuanţa aceasta este o nouă intrare în paleta tradiţională de verde.

Observați în fotografii și procentul în care designerii au folosit fiecare culoare în colecțiile lor pentru 2014. A nimerit Pantone și culorile tale? 🙂Citiţi şi

E atât de bine și de liber să-mi aparțin numai mie…

Trec mai departe întrebându-mă care o fi povestea ei, a lor, a tuturor celorlalți…

Dacă vrei să nu dai greș la un eveniment, atenție la cinci lucruri!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,667 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro