Carnal Collection by Initio – o explozie de feromoni

27 October 2016

Elysée lansează, în avanpremieră, Colecţia Carnal Blends, ce aparţine Casei Initio Parfums Prives, menită să te introducă într-o seducătoare lume a plăcerilor interzise.

Aceste parfumuri, cunoscute ca fiind „o explozie de feromoni”, au fost vedetele târgului de la Cannes şi au revoluţionat întreaga lume a parfumeriei prin formulele sale secrete care rup tiparele parfumeriei şi reinventează această artă. Fără a fi încadrate în categorii olfactive clasice, parfumurile Initio au o concentraţie de hedione nemaintâlnită şi reuşesc să acţioneze ca veritabile arme de seducţie.

Elysee este al doilea magazin din lume care are acces la această colecţie unică prin caracterul sau carnal şi plin de seducţie.

Parfumul „High Frequency” – Un melanj de magnolie, migdale şi feromoni ce te transpune în planul dezinhibiţiilor. Cât de departe îndrăzneşti să mergi? Descoperă o lume a carnalităţii, a pasiunilor dezlănţuite, a trupurilor goale unite de dorinţă. La frecvenţă maximă.

Parfumul „Side Effect” – Un mix îndrăzneţ de tutun, scorţişoară, rom şi vanilie menit să înlăture orice urmă de pudoare şi de frică. Tu cât de departe ai merge în necunoscut? Aventurează-te într-o lume a plăcerilor, dă frâu liber celor mai senzuale gânduri, căci pudoarea devine un accesoriu de care nu mai ai nevoie atunci când porţi Side Effect.

ok_initio_1_colorCitiţi şi

Iar încerci să trișezi

Toată lumea cunoaște fericirea, dar câți au trăit-o?

Omul destrăbălat și bucuriile stricate

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
721 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro