Cât de importantă e ziua de 4 aprilie

Andreea Ionescu

2 April 2015

După introducerea de acum două săptămâni despre perioada cosmică atât de propice deschisă de Eclipsa de Soare din 20 martie, iată şi pasul următor: sâmbătă, 4 aprilie, eclipsa de lună. De obicei asociată cu emoţiile şi subconştientul, luna în eclipsă ar putea scoate la iveală tot felul de umbre stocate prin cotloanele sufletului tău, deci preia cu blândeţe toate accesele care te-ar putea deraia prin sentimente contradictorii. Priveşte-le: sunt aspecte de care te eliberezi, chiar acum. Urmăreşte-le, ca să nu se mai repete.

Eclipsa de acest tip este a treia dintr-o serie de patru, care a început în octombrie anul trecut şi se va încheia în septembrie, anul acesta. O întoarcere la faţa nevăzută, bună, stocată în conştiinţa colectivă: o latură care ne propulsează în următoarea noastră etapă de evoluţie.

lună

Este timpul schimbării, timpul restructurării – poate e nevoie să faci o mutare radicală, să te realiniezi la vocaţie, să îţi revizitezi viaţa de familie. Nu lăsa nicio piatră neîntoarsă, pentru că onestitatea faţă de tine îţi garantează progresul. Sâmbătă e o zi bună ca să scoţi din casă, la propriu şi la figurat, tot ce nu îţi mai este de folos. Aruncă lucrurile care stochează energia ta cea veche. Dacă ai grădină, pune de un foc straşnic şi arde în el şi toate gândurile care te ţin pe loc, pentru că eclipsa din 4 aprilie aduce o imensă eliberare. Sună-i pe cei cu care nu ai mai vorbit de multă vreme şi spune-le ce loc poartă în inima ta. Fă-ţi ritualul propriu de curăţare, oricare ar fi acesta, ca să te simţi gata pentru următoarea etapă. Bucură-te de ceea ce faci sau, dacă nu este posibil, gândeşte-te cum vei schimba acest lucru şi alege o activitate care să te bucure.

Nu uita că viitorul începe, întotdeauna, ACUM. Nu uita că ai ocazia să deschizi uşa unei căi care te poate purta prin şapte ani de transformare profundă, pozitivă. Valorifică-ţi prezentul şi întreabă-te la final de zi dacă ai făcut tot ce ţinea de tine, cât poţi tu de bine. Dacă nu, mai e şi mâine o zi, mulţumeşte-ţi pentru efort şi ai grijă să dormi bine. Nopţile cu lună plină sunt o provocare. 🙂

Pe Andreea o găsiți și aici.Citiţi şi

Am fost dată afară dintr-o relație

Așadar, voi spune punct și de la capăt!

Eşti cel mai bun rău care mi s-a întâmplat vreodată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
19,112 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro