Cât Ea iubeşte, El n-a murit

3 February 2016

I-aş arată inima ei, cum acea inima ţine în viaţă, Îl ţine în viaţă pe El. El nu a murit. Toate lacrimile, tot dorul acela ontologic, toate animă spiritul lui. Toate sunt vii, perna lui, cana lui, aparatul lui de ras, cartea pe care nu a terminat-o de citit. Nimic nu moare, nu atâta timp cât încă mai există cineva care să ţină minte acea existenţă. Starea ei de doliu nu e ceva rău, inima doar se readaptează, se reconfigurează pe noile date, pe noile condiţii. Timpul schimbă, viaţă schimbă, Dumnezeu schimbă.

poveste cuplu

Singura constantă din Univers este schimbarea. Iar schimbarea ar putea fi chiar şi în Ea şi în amintirea Lui. Peste un an, doi, cinci ar putea să îi anime prezenţa prin zâmbete în loc de lacrimi, prin pace în loc de tristeţe. Unii Ei nu se sting, sunt veşnici, mitologici, valsează mereu şi mereu împreună. Ei nu au timp, loc, spaţiu. Ca Tristan şi Isolda, Sheherezada şi Sharyar, El şi Ea. Niciodată dansul dragostei lor nu se sfârşeşte. Niciodată. Şi asta nu se poate exprima prin cuvinte. Poate doar prin Etern. Atâta timp cât Ea iubeşte, El nu moare. El nu a murit.

Guest post by Andreea Ditcov, pe marginea articolului E văduvă, e tânără, e frumoasă. Și ce?Citiţi şi

Când am hotărât să mă despart de tine

Secretara, partenera și amanta mea!

„Departe de casă, lupta pentru supraviețuire chiar scoate la iveală ce e mai rău în noi?”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,495 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro