Căutăm șef pentru ANI! Sigur știi pe cineva.

Mihaela Cârlan

27 June 2015

Tocmai am auzit la televizor cum că orice persoană de bine poate candida la postul de șef al Agenției Naționale de Integritate. Ba chiar se cerea sprijinul jurnaliștilor să facă agitație legat de subiect. Cel mai bun să câștige, cam așa ceva!

“Oricine poate candida sau va fi condiționat de politic?” întreabă neîncrezătoare moderatoarea. “Oricine! Găsiți totul pe site-ul ANI!” Așadar, dacă “oricine” se simte în stare se poate prezenta la concursul pentru șefia ANI, e timpul să iasă din starea de non-combat toți pricepuții scârbiți de politica românească. Ar fi un început și un semn bun. Dacă nu credem că se mai poate, suntem morți.

ani

Vă invit, așadar, să cercetați aici condițiile și să trimiteți linkul către cei mai buni și integri oameni pe care îi cunoașteți, încurajându-i să iasă la bătaie. Altfel, nu-i chip. Dacă ne-au invitat să facem publicitate acestui concurs, să-i facem!  Să le trimitem pe cap pe cei mai buni! Cred că e și treaba, și interesul nostru.

Așteptăm recomandările voastre și promitem să-i prezentăm cititorilor, să-i încurajăm și să-i susținem. N-ar fi grozav ca unul din candidații noștri să preia șefia ANI?  🙂Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
565 views

Your tuppence

 1. MVM / 1 July 2015 18:50

  Eu zic să-l punem pe Băsescu… 😀

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro