Ce-am făcut cu armăsarul născut din țânțarul vostru

12 April 2016

Azi vreau să le mulţumesc celor care nu au crezut în mine. Datorită lor m-am trezit şi am început să cred în mine şi nu în ei.

Mulţumesc ţie, omule drag, că ai zis nu, şi am suferit, mi-am lins rănile, şi am luat totul de la capăt. Capătul de aţă care atârna în vâltoarea vieţii şi am avut curajul să mai cred în oameni. Oameni buni şi răi care m-au marcat, dar am învăţat să sper şi să citesc într-o grimasă, într-o privire, dincolo de măști, dincolo de ipocrizie. Că una gândim şi alta spunem. Și una spunem, dar alta facem.

călare

Mulţumesc vouă, celor care m-aţi bârfit, asta înseamnă că sunt importantă de-am ajuns pe buzele vostre. A fost bun și țânțarul transformat de voi în armăsar, că l-am încălecat și m-am dus pe drumul meu.

Mulţumesc acelora care m-aţi crezut infantilă, pentru că acum sunt un adult mai responsabil. Dar copilăria e tot în mine. Și mă ajută să zâmbesc, să râd, să descrețesc și frunțile cele mai încruntate.

Mulţumesc frumos celor care mi-ați bulversat mintea şi sufletul, care aţi încercat să îmi tăiaţi vlăstarii viselor. Dar numai așa mi-am întărit rădăcinile şi am priceput că ce e al meu e pus deoparte. Și că cine mă iubeşte nu mă schimbă, doar mă acceptă cu tot ce am trăit în trecut. Trecutul pe care nu îl pot schimba, pe care nu îl regret, doar îl accept şi îl îmbrăţişez cu drag.

Mulţumesc vouă, celor care m-aţi criticat şi m-aţi dat la o parte. Aşa am ajuns să stau cu mine şi să mă cunosc.

Mulţumesc şi bărbaților care mi-au iubit doar trupul, uitându-mi sufletul. Care s-au înfruptat din tinereţea mea, care au sărutat cu patimă şi apoi s-au întors acasă, la neveste, mirosind a mine în toate fibrele, tânjind după liniştea braţelor mele. Mulţumesc, căci și datorită vouă sunt femeia de azi! Ce mai bună versiune a mea de până acum. Și mai e loc. 🙂

Guest post by Mariana LaviniaCitiţi şi

Un bărbat și o femeie

Te urăsc, înţelegi?

Cum să-i spună că o adoră?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,581 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro