Ce cadouri visează să primească bărbații

18 December 2016

Orice cadou ar trebui să fie bine primit, dar trebuie să recunoaștem că unele ne bucură mai tare decât altele. Și este foarte greu să primești un cadou total nepotrivit de la persoana cu care trăiești de ani de zile și care se presupune că ar trebui să te cunoască! Nu știu ce femeie ar reacționa diferit dacă ar primi o pereche de pantaloni de trening XL, când ea intră foarte bine și în măsura S, uneori și în XS, dacă sunt mărimi germane… Decât așa, mai bine o cutie de bomboane, poate o să-ți vină și pantalonii XL! Da știu, bărbații nu citesc, de obicei, etichetele și bine că magazinele acceptă si retururi!

cadouri crăciun

Apoi te întrebi ce ar fi potrivit pentru el. Răspunsul l-am aflat, involuntar, când m-am dus la cumpărături în preajma Crăciunului. M-am dus să cumpăr, ca de obicei, mâncare pentru cățel dintr-un magazin de bricolaj. Soțul m-a rugat să îi cumpăr și lui un redresor pentru bateria motocicletei. Pusă în încurcătură, fiindu-mi greu și să rețin ce vrea și la ce raion găsesc așa ceva, am întrebat doi angajați – bărbați – unde găsesc ce îmi trebuie. În viața mea nu am văzut asemenea admirație în ochii unor bărbați! „Pentru tine?” „Nu, pentru soțul meu”, răspund eu prompt, nu de alta, dar nu simțeam că merit admirația din ochii lor. Totuși, admirația lor continua și am dezlegat misterul repede: „I-l faci cadou?”. Nu am vrut să creadă că există o mulțime de astfel de femei și am retezat brutal fantezia: „Și-l cumpără singur!”.

Așa am aflat că, în funcție de tipul bărbatului pe care îl ai acasă, poți cumpăra, drept cadou de Crăciun, o motocoasă, un fierăstru electric, o bormașină, poate un gadget electronic, iar ei se vor bucura precum niște copii…

Guest post by Cristina Wlassopol

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Îmi pare rău că te-am cunoscut

“Mai repede, că n-am mâncat nimic azi, special ca să venim la dumneavoastră!”

Profa

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,245 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro