Ce i-ai spune partenerului tău de viață dacă asta ar fi ultima dată când ai avea ocazia să-i vorbești?

Catchy

21 December 2016

Să te trezeşti într-o dimineață şi să îl vezi privindu-te cu dragoste, să îl laşi să te ajute în bucătărie, să îl ajuți să se pregătească pentru muncă. Să-l aştepți cu brațele deschise, să te întâmpine cu un zâmbet, să te sărute în cele mai neaşteptate momente şi să vă spuneți „Te iubesc!” ori de câte ori aveți ocazia. Să te cuprindă în brațe şi să adormi cu capul pe pieptul lui, iar în mijlocul nopții să îți şoptească faptul că nu poate adormi deoarece este prea fericit că te are. Să te trezească din somn şi să faceți dragoste, de parcă o viață împreună nu este suficientă şi, la sfârşit, să mâncați ciocolată ca doi copii. Umărul tău să îi fie sprijin, iar vocea lui să te călăuzească ori de câte ori ai rătăcit calea. Să te dezbrace de temeri şi să te îmbrace în dragostea lui. Împreună să vă depăşiți limitele şi să vă scrieți povestea exact cum vă doriți, să fiți amândoi împotriva tuturor şi să nu lăsați pe nimeni să vă zdruncine planurile. Să fii cea pe care o vrea soție o viață şi să fie singurul pe care l-ai vrea ca tată al copiilor tăi. Să fie motivul fericirii tale şi tu să fii motivul pentru care se grăbeşte mereu acasă. Să puteți spune în orice clipă, cu mâna pe inimă, că, dacă ar fi să faceți din nou alegerea, ați alege aceeaşi persoană. Să fiți sinceri, oneşti, înțelegători şi loiali şi să vă clădiți relația pe iubire, încredere şi respect. Să vă iubiți, în felurile voastre diferite, dar să vă iubiți sincer şi din toată inima.

cuplu

Sunt atât de multe moduri în care ne putem arăta dragostea față de partenerul nostru şi sunt atâtea momente în care, intenționat sau fără voie, evităm să facem asta. Ar trebui să ne întrebăm cu toții: „Ce aş face dacă aceasta este ultima dată când am ocazia să vorbesc cu cel cu care îmi împart viața?” Nu avem cum să ştim care va fi această ultimă dată, dar trebuie să profităm de orice moment pentru a ne arăta dragostea. Tu i-ai spus astăzi cât o iubeşti şi cât eşti de norocos că o ai în viața ta? Fă din nimic un motiv pentru a-i aduce zâmbetul pe buze!

Guest post by B. M.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

O femeie disperată oferă prea multe șanse

Mă lupt să nu o uit. Să nu mă uite…

Ce bărbați avem alături spune multe despre ce femei suntem

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
6,225 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro