Ce ne place cel mai mult la o femeie goală?

Filimon AlexandruDacă ești barbat, știi să dezbraci o femeie doar din priviri, dar acel bărbat care se dovedește bărbat până la capăt este acela care reușește să dezbrace o femeie din vorbe. Nu este o teorie! E o cale lungă până acolo, seducție, tandrețe și un strop de perversitate, dar ce ar trebui să facem noi mai explicit cînd suntem în fața faptului împlinit și femeia din fața noastră este deja goală?

Așa am pățit eu la un spectacol de teatru. Nu știam exact ce să fac! Instinctul era să privesc cu atenție, să mă dezbrac concomitent cu ea și să urlu ca un lup tânăr. În fond, așa ne doresc femeile, prădători și vânători!

Care spectacol? Vă zic mai încolo… Povestea nu se oprește aici!

familie de artisti

Scenă din spectacolul „Familie de artişti”, Teatrul Nottara

În jurul meu, rumoare, bărbații tineri și nu doar ei salivau de zor la felina din fața lor, chiar sub privirile nevestelor. Până și femeile ar fi zis: „Nerușinata asta, uite ce bine arată!”. Până la urmă, momentul a trecut și spectatorii, unii mai rușinați, alții mai excitați, și-au reluat atitudinea serioasă, luându-și de mână nevestele și prietenele. Spunea cineva odată foarte bine: „Fac bărbații ce fac și tot la nevastă trag până la urmă!”. Interesant ce spune despre noi ca oameni acest aforism. Pendulăm între sigurnață și sălbăticie. Măcar la teatru nu ne judecă aproape nimeni. Carpe diem și atât!

Dacă e goală, o vrem!

În 1990, regizorul Alexander Hausvater aducea nudul în teatrul din România. Publicul de la acea vreme avea un anumit simț al pudorii! Șocul cel mare atunci a fost la spectacolul „Să pui cătuşe florilor”. Au venit oameni şi din străinătate să vadă spectacolele, cei din Est, cei care nu aveau voie să se dezbrace au venit să-i vadă pe alţii dezbrăcaţi. Tot atunci şi-a amintit lumea că, la Teatrul Mic, un spectacol cu Vali Seciu, „Să îi îmbrăcăm pe cei goi” în regia Cătălinei Buzoianu, a adus pentru prima dată pe scenă, în România, bustul gol al Valeriei Seciu. Sunt trenduri, mode pe care le traversăm, însă nuditatea nu pare perimată niciodată.

La fel se întâmplă cu spectacolul Familie de artiști. Întrebarea care se strecoară pe buzele tuturor – Cine oare va fi dezbrăcată de această dată?Citiţi şi

Scrisoare din viitor

Da, bărbaților cu neveste blânde, femeia voastră vă minte!

O vacanță-n lumea a treia mi-a dat lumea peste cap

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,851 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro