Ce să nu ratezi în „Săptămâna restaurantelor”

26 September 2014

Mai sunt câteva zile din „Săptămâna restaurantelor”, când discounturile sunt substanțiale la multe localuri din țară, și, dacă nu ți-ai programat nimic pentru weekend, iată câteva sugestii.

SR

OSHO Steakhouse are o reducere de 25% la selecția de carne maturată. Dacă aveți chef de o friptură suculentă, fragedă, dar masculină, nu ezitați. Tăieturile sunt corecte, carnea aleasă cu grijă, servirea ireproșabilă. Chef Iosif Ștefănescu a gătit pentru Madonna sau Nicolas Cage.

 Morgan la DuD este recunoscut pentru meniul de foie gras, întins pe vreo trei pagini, încât este aproape imposibil să nu găsiți o combinație care să flirteze cu papilele voastre. Meniul este redus cu 30%.

Neves Restaurant este unul din puținele locuri de pe bulevardul Decebal printre toate cafenele de fițe unde poți mânca așa cum trebuie. Au meniu internațional, prețuri decente și corecte, iar vineri, pe 26, e seara marocană. Tajinul cu rasol de miel este delicios, iar întreaga notă de plată este redusă cu 25%.

 Mica Elveție, restaurantul lui Jakob Hausmann, vă trimite vălul palatin direct în Alpi. Micuț, cochet, amplasat în Centrul Istoric al Bucureștiului, localul se remarcă prin meniul total diferit de tipicul zonei. Vă recomand fondue, fie cu brânzeturi, carne de vită sau ciocolată. Mica Elveție oferă până duminică o reducere de 30% din întreg meniul.

YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca este un restaurant cu specific japonez. Kimono-ul este facultativ :). Iar regulile sunt simple: pui puțin wasabi în sosul de soia, iei sushi-ul în înmoi în amestec, în bagi pe tot în gură (este porționat one-bite), savurezi aromele, apoi cureți cu ghimbir murat cât să fii pregătit de o nouă experiență culinară. Și ei aplică un discount de 30% la mâncare.

semnaturaCitiţi şi

Alertă alimentară – etichetele care mint!

Maratonul iubirii sau al prostiei umane?

Dacă aș fi milionar și aș avea o iubită

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
736 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro