Ce vrea Penélope

20 November 2013

Loewe. Un brand spaniol a cărui tradiţie coboară până în 1846. Loewe. Manufacturieri care ne arată de tot atâta vreme ce înseamnă prelucrarea excepţională a mai multor tipuri de piei, inclusiv a celor exotice. Sau mai ales. Dar să nu uităm nici colecţiile lor ready-to-wear. Loewe. Accesorii, multe dintre ele iconice, pe care şi le doresc cele mai rafinate fashionistas. Loewe. Marca al cărei ambasador este actriţa premiată cu Oscar, Penélope Cruz. Alături de sora sa, Mónica, actriţa chiar a realizat o geantă pentru acest brand. Loewe. Iată campania lor pentru acest anotimp, că tot vorbim noi despre ce cărăm fizic cu noi în fiecare zi. Să vedem şi în ce ne-ar plăcea s-o facem. Sau, în cazul meu, în ce mi-ar plăcea foarte, dar chiar foarte mult… 

 

Pe acoperişul Casino de Madrid

BackstageCitiţi şi

Marionetistul terorii – Loving Pablo/Escobar

La selfie, numai cine are față!

Bărbaților le-ar trebui un curs intensiv

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
829 views

Your tuppence

 1. dan / 18 December 2013 8:24

  zebre, antilope, hipopotami, zibete, mazete? 😀

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. dan / 18 December 2013 8:23

  super penelope. o singura chestie ma sîcîie:cîţi viţeluşi ce n-au văzut nic pamplona nici taragona or fi fost jertifiţi pt brand?

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro