Charlotte Casiraghi – ambasador Gucci

Mihaela Cârlan

5 March 2012

Charlotte Casiraghi, fiica Prinţesei Caroline de Monaco şi nepoata legendarei Grace Kelly, reprezintă a treia generaţie de frumuseţi princiare şi fireşte că a intrat, la fel ca mama şi bunica ei, în atenţia “vânătorilor” de femei natural elegante ce pot întruchipa fără efort stilul. 

 

Charlotte este jurnalist şi model, şi ultima apariţie pe coperta Vogue France de septembrie, fotografiată de Mario Testino, nu a fost decât încă o confirmare a calităţilor moştenite.

Dar Charlotte este şi o călăreaţă foarte talentată şi nimeni nu s-a mirat când Gucci a anunţat că o sponsorizează la prima sa participare la un turneu internaţional de sărituri, The Global Champions Tour 2010, care a început în mai, la Valencia, în Spania, şi s-a încheiat la sfârşitul lui august, în Rio de Janeiro. Frida Giannini i-a creat o garderobă splendidă, aşa cum puteţi admira în fotografia făcută tot de Mario Testino.

Aşa încât, anunţul oficial că Charlotte va fi ambasadoarea “ecvestră”  a Casei Gucci nu face decât să pecetluiască o colaborare cum nu se poate mai potrivită. Nu mă pot uita decât cu admiraţie (hai, şi cu un strop de invidie, recunosc) la minunatele accesorii create pentru călăreţ şi cal şi purtate cu atâta nobleţe de amândoi. 

Citiţi şi

Pantofii anului 2017

14 femei faimoase și parfumurile lor

Lily Aldridge, noua muză BVLGARI, și o colecție ex-orbitantă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,385 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro