Chiar ești o burlăciță convinsă?

26 August 2016

Orice femeie care a fost mult timp singură ştie că e treabă grea să ieşi din asta. Şi nu mă refer complet singură, că poate au mai fost prieteni de un pahar de vin sau prieteni de o noapte, dar nu o relaţie oficială mult timp.

Şi chiar sunt avantaje. Să poţi să îţi inchizi telefonul două ore în timp ce asculţi Edith Piaf şi faci o baie lungă cu spumă şi te miri ce săruri de care nici nu ai habar la ce folosesc. Să poţi să ieşi cu prietenele şi să faci ochi dulci tipului de la bar fără să simţi vreun dram de vină. Să nu te epilezi o săptămână, să nu ieşi din casă şi să îţi schimbi pijamalele doar.

Şi, mai ales, să nu dai explicaţii nimănui, să nu te simţi presată, sufocată ori ignorată.

Totuşi, fiind om, uneori mai simţi nevoia. Uite aşa ţi se pune ţie pata într-o zi, că vrei să ai pe cineva căruia să îi pese dacă ai avut o zi proastă, cu care să împarţi o zi bună sau pur şi simplu să zâmbeşti prosteşte la un mesaj de noapte bună.

Aşa că faci pasul care ţie ţi se pare foarte mare, fiind o burlăciţă convinsă.

femeie ochelari de soare

Şi poate la început e totul roz, că aşa e mai mereu, dar apoi începi să te gândeşti în exces. Zău că parcă îţi atragi singură răul. Dacă mai are sentimente pentru o fostă? Dacă nu te ia în serios? Dacă eşti prea implicată? Dacă eşti prea delăsătoare?

Dacă nu te sună o zi, deja te gândeşti că gata, asta e, şi-a băgat picioarele, că tu ai mai fost părăsită şi ştii că unii sunt laşi şi aşa procedează.

Dacă e obosit, te gândeşti că poate nu are chef de tine, poate nu îi mai trezeşti interesul.

Dacă a amânat o întâlnire, te gândeşti că nu îşi doreşte să te vadă şi a găsit doar un pretext.

Şi tot aşa, dacă, dacă, dacă, dacă…

Pentru că a ajuns să ţi se pară normal să ai siguranţă în singurătate decât incertitudine într-o relaţie. Şi te gândeşti cum mereu îţi sfătuieşti prietenele la cafea să se bage, să rişte, că nu o să aibă nimic, niciodată, dacă nu încearcă, iar tu preferi să scrii tot ce gândeşti într-un articol.

Lui nu poţi să îi spui. Dacă e prematur să deschizi subiectul?

Guest post by Andreea Ruxanda

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂 Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

O femeie căsătorită are încă dreptul la fericire

Luna Nouă în Pești: vindecare și un nou început

Sunt angajată într-o iubire ce seamănă tare mult cu un război

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
4,069 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro