Colecția de toamnă 2016 Guerlain

Catchy

17 August 2016

Dimineţile cu adieri mai răcoroase şi serile tot mai lungi ne anunţă că toamna este nerăbdătoare să ne reîntâlnească. Însă nu vă faceţi griji, doamnele mele, căci ritualurile noastre de frumuseţe se vor adapta, din mers, noului anotimp. Spun asta şi pentru că este aproape aici colecţia de toamnă 2016 de la Guerlain.

guerlain 2

Palette 5 Couleurs, MUST HAVE pentru ploape!

guerlain

Nuanţe armonioase & chic pentru ploape, esenţiale pentru orice look doreşti să asortezi propriului stil, unei ocazii anume sau, pur şi simplu, propriei tale stări.

Guerlain, alchimist al culorilor și expert în pulberi, a proiectat fiecare paletă cu texturi mate, satinate și metalice, îmbogățite cu pigmenți care reflectă lumina pentru un finish captivant. Fiecare paletă este gândită să confere profunzime machaiajului, având o nuanță pentru a ilumina ploapele, două tonuri naturale pentru a spori subtil privirea și două tonuri pentru intensificare. Ambalajul elegant, tipic Guerlain, conţine şi două aplicatoare, pensulă şi burete – instrumente fără de care frumuseţea ochilor ar avea de suferit.

Preţ aproximativ: 300 lei

Eyeliner L’Art du Trait, PRECIZIE & ULTRA NEGRU!

MAAU16-206_ultra black_W

Ochii tăi adânci nu vor fi mai bine puşi în evidenţă de nimic altceva decât de noul eyeliner de la Guerlain, un produs esențial și clasic pentru un look feminin. Aplicatorul precis, cu vârf lung și ascuțit, îți permite să-ți conturezi perfect ochii, trasând cu ușurință linia de la baza genelor.

Preţ aproximativ: 185 lei

KISSKISS Lipstick, pune accent pe zâmbetul tău!

MAAU16-205A_fall in nude_W MAAU16-205_fall in red_W

Noile nuanţe senzuale pe care Guerlain ţi le propune în această toamnă sunt concentrate în rujuri cu textură cremoasă, care conferă hidratare și confort pe tot parcursul zilei.

Fall în Nude și Fall în Red, purtabile dimineața și/sau seara sunt în perfectă armonie cu fardurile de ploape, dar şi cu pofta ta de a muşca, fără să laşi urme, din viaţă. 🙂

Preţ aproximativ: 185 lei

 

*Colecţia va fi disponibilă în magazine de la 1 septembrie. Citiţi şi

Sex-appeal-ul este doar 50% meritul femeii. Restul este meritul bărbatului care se uită la ea

Te vei întoarce?!

Aș fi făcut orice. Și acum aș face orice… pentru că îmi lipsești

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
728 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro