Confesiune de (ne)gospodină

6 July 2017

RALUCA SMADUÎmi place să gătesc, cam tot pe atât cât îi place necuratului tămâia. Și, exceptând zilele în care bărbatu-miu suferă de sindrom premenstrual (Ai noroc că nu știe fraierul română, altfel râgâiai de sandvișuri!), aragazul îmi deservește strict la gătit cafeaua.

Îmi plac, în schimb, de mor, cămășile! Fie că îmbracă un posesor de sex tare (Reprezentant, muiere perversă, nu posesor!), fie o misterioasă și delicată femeie, cămășile emană, irefutabil (Ai fi putut alege indubitabil, dar… Q.E.D.!), eleganță. Drept urmare, și eu și mon amour avem șifonierul (Se spune dressing, țăranco!) plin de cămăși. Dar dracu’ le poartă! Cum, de ce?! Nu v-am spus că nu-mi place să calc?

gospodina

La mine în casă, mobilă puțină și decor minimalist. Nu mi-am ticsit pereții ori comoda cu poze de-ale odorului (Hai sictir, ai noroc că n-a pus facebook limită de viteză la postări, că te săltau de mult!), așa cum tind să facă mai toți părinții iubitori, căci nu-i comodă mai comodă decât mine și tare mai detest să șterg praful!

Mon amour (Vezi că te-ai murdărit nițel în colțul gurii. Iubi e prea „mainstream” pentru tine?) lucrează ca inginer (Proastă să fii, noroc să ai.). Cel puțin, asta știu din mărturisirile lui, că nu i-am făcut niciodată vizite surpriză la birou (Nu-i panică, du-te liniștită! La cât e de frumos, exclus să-l găsești în miezul unei partide de sex sălbatic cu secretara.). Încep însă să am dubii în privința îndeletnicirilor lui musiu (Nu se scrie așa, ești praf!), că prea i se rup toți pantalonii în dreptul… obiectului de făcut pipi și copii (Na-ți-o, drace! S-a pierdut pudoarea și ai găsit-o fix tu! Cât despre fraier, ascultă la mine, ăsta ori e balerin, ori îi stă mereu țeapănă!). Am făcut stivă de pantaloni care așteaptă să fie reparați de soacră-mea, că eu, una, nu cos (Decât cu ață albă.)!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Fetele virgine se mărită, celelalte sunt c*rve

De ce să nu ”ne vorbim”?

Nu exista „noi”, eram doar eu și-un laptop…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
14,226 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro