„Confesiunile” unei prietene

Mădălina Mușat

9 April 2016

mădălina mușatTimp de patru ani mi-a fost colegă de liceu. O vedeam aproape zilnic în prima bancă, pe rândul de la fereastră. Era sensibilă, amuzantă, dar cumva am rămas doar colege, nu am trecut pragul prieteniei.

După patru ani de când am terminat liceul, ea, Bianca Maria Marcu, și-a publicat prima carte. Așa am descoperit-o, prin „Confesiunile” ei. Pasiunea comună pentru literatură și scris ne-a apropiat.

Mi-aș fi dorit să o descopăr mai devreme, dar tind să cred că lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple!

Eu am așteptat opt ani, voi o puteți cunoaște cu adevărat azi! Bianca își pune sufletul în palmele voastre prin cartea ei! Veți descoperi un om puternic căruia viața i-a oferit războaie, iar ea a dăruit pace și iubire!

madalina musat

Foto: Daniela Albăstroiu

„Confesiuni” este despre oameni, experiențe, sentimente. Este despre tine! Te poartă de la parterul copilăriei către mansarda maturității, între etaje întâmplându-se viața. Fiecare treaptă reprezintă un om, un sentiment, un zâmbet sau o lacrimă, iar mansarda este plină de lumină pentru că acolo este iubirea! Finalul cărții te va lăsa emoționat şi dorindu-ți mai mult! Pe Bianca o puteți găsi aici.

Pe Mădălina o găsiți și aici

Citiţi şi

Așa te iubesc primăvara

Eu sunt femeie

Poate că asta e iubirea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,191 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro