Cortină finală peste mariajul Angelei Gheorghiu

catchy

3 January 2013

“Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri, ca şi până acum.” Este fraza cu care soprana Angela Gheorghiua anunțat oficial încheierea unei căsătorii care a durat 16 de ani, dar a fost atât de tumultuoasă pe alocuri încât cei doi au fost numiți cuplul Taylor-Burton al operei.

Roberto Alagna și Angela Gheorghiu la Marsilia, în august 2007, cu doi ani înainte să apară primele declarații în presă despre separarea lor. (Le Figaro)

Despre Auditorium-ul de la Bucureşti: “Este un proiect la care visez de o viaţă. Nu va fi uşor să realizăm acest lucru. Dar orice proiect făcut cu temei, profesionalism, optimism şi dragoste se poate realiza. Voi încerca cu toate forţele să ajut, să fim, din acest punct de vedere, în rândul tuturor ţărilor în care am fost şi care au săli de concerte din cele mai îndrăzneţe şi splendide, din toate punctele de vedere. România ar fi ultima ţară din Europa fără o astfel de clădire la parametri moderni. Sper că românii din ţară şi de pretutindeni, oamenii de afaceri, ca şi cei din lumea politică, socială, culturală şi nu în ultimul rând religioasă vor înţelege perfect acest demers absolut necesar. O naţiune trăieşte, prin creaţia culturală, sub toate formele ei. Îi invit să ni se alăture, pentru a crea un lăcaş de cultură demn pentru România, o ţară care a avut, are şi va avea talente de prim rang.”

Interviul complet îl găsiți aici.

Citiţi şi

Am divorţat de viaţa mea…

Aveam pace, dar voiam agitaţie, iubeam şi eram iubită, dar voiam aventură

Până când moartea… pardon! Până când alta sau altul ne va despărți


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
677 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro