Cu taxiul electric prin Paris

21 December 2015

Société du Taxi Electrique Parisien (STEP) din Paris a primit din partea Hyundai Motor cinci autovehicule ix35 Fuel Cell odată cu inagurarea primeii staţii de alimentare cu hidrogen din capitala franceză. Obiectivul acestei companii este acela de a crea cea mai mare companie de taxi cu emisii reduse, prin extinderea numărului de autovehicule în următorii cinci ani, în paralele cu o dezvoltare treptată a infrastructurii de realimentare cu hidrogen. Această acţiune are loc în urma celei de-a XXI-a Conferinţe a Naţiunilor Unite pe tema schimbărilor climatice (COP21), care a avut loc recent la Paris.

Fuel Cell Taxi in Paris  (3)

ix35 Fuel Cell nu are emisii nocive, evacuând doar vapori de apă, cele cinci autovehicule contribuind la reducerea emisiilor de noxe cu aproximativ 70 de tone. Astfel, numărul de automobile ix35 Fuel Cell din Europa a ajuns la peste 250 de unităţi, ix35 fiind primul model pe bază de hidrogen produs în masă, iar până la finalul anului 2015, acesta va fi disponibil în 13 ţări europene.

Fuel Cell Taxi in Paris  (2)Citiţi şi

Serialul „vieții” (2)

Amélie – un basm pentru adulți

Când plătești cel mai puțin pentru o vacanță într-o destinație de Oscar

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
381 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro