Cum adică să o iei de la capăt? De la care capăt?

Catchy

30 July 2016

Ce înseamnă să o iei de la capăt? De la care capăt? De fapt, nu vrei să repeţi nimic din ceea ce ai trăit până acum. Vrei un nou început, cu alte dorinţe, cu alte vise şi chiar cu alţi oameni în jurul tău. Dar… ai grijă ce îţi doreşti, pentru că s-ar putea să se împlinească (aceste vorbe m-au însoţit toată viaţa şi chiar mă obsedează în continuare).

Mă întreb dacă nu cumva se împlinesc şi dorinţele rele din subconştient. De aceea e foarte bine să-ţi cenzurezi cât mai adânc subconştientul. Pentru că se poate întâmpla. Pentru mine aşa a fost, numai că am realizat prea târziu ce festă sumbră îmi joacă subconştientul. Iar în astfel de cazuri, regretele sunt tardive.

happiness

De la capăt poţi să o iei în fiecare zi. Cu alte dorinţe, vise şi chiar cu alţi oameni în jurul tău. Numai că orice început (capăt) are şi un sfârşit şi, în cazul vieţii, nu mai poţi întoarce nici capătul, dar nici sfârşitul.

Eu chiar am un nou început acum. Foarte aproape de ceea ce mi-am dorit, cu mici scăpări de vise neîmplinite. Dar, cum totul se plăteşte în lumea asta, subconştientul meu acum plăteşte dorinţele reprimate.

Aveţi grijă ce vă doriţi!

Aveţi grijă de voi!

Guest post by Irina Lucia Bitu

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂 Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Noapte bună, copilul meu!

Te vei întoarce?!

Trucuri pentru un an nou minunat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,025 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro