Cum ajungi pe plajă… una te-aștepți, alta găsești

Catchy

29 July 2016

Așteptări

Cum ajungi pe plajă, închiriezi un şezlong şi o umbreluţă şi… zdup! în apă. Alternezi umbră/soare, comanzi un frappé bun şi apoi iei masa la terasa de pe plajă! Asta da, viaţă!

Realitate

Plaja e plină ochi. De turişti, cearşafuri şi gunoaie. Români fericiţi scuipă ritmic seminţe sau aruncă chiştoacele în nisip, amestecându-le cu jucăriile copiilor. Iei maşina şi te muţi la 10 kilometri distanţă de dezastru, în staţiunea alăturată. Aici, scenariu identic, cu o singură deosebire: apa e plină de alge! Mai bagi 10 kilometri. Găseşti şezlonguri. Multe şi libere! Ce noroc ai, deşi e în plin sezon! Te instalezi şi eşti liniştit 30 de secunde. Apoi cade bomba: 75 de lei!! Păi nu vreau să le cumpăr! Deci, cât costă? 75 de lei, ce nu ai înţeles?? Ok, încă 10 kilometri!

barbat la mare

Citiți și Mamaia n-are nicio vină, mama, da!

Așteptări

Plaja e plină de femei frumoase. Multe – topless. Nu trebuie decât să faci efortul de a ţine ochii deschişi şi, cel mult, să întorci capul din când în când după câte un exemplar mai reuşit!

Realitate

După pantaloni – bărbat, după ţâţe – femeie, după faţă – situaţie incertă!

Așteptări

Sigur agăţi ceva. În fond, la mare se vine în primul rând pentru asta, nu? E simplu, un zâmbet, un val pe care să-l împărţiţi zglobiu şi… restul vine de la sine!

Realitate

O vezi. Stă în buza marii zâmbind şăgalnic. Ţintă sigură. Te apropii stil cocoş. Rânjeşti larg, ca la Hollywood. Efect sigur, te-a remarcat. Când îţi rotunjeşti buzele a primă replică, de nicăieri apare un plod şi i se trânteşte în braţe. Îţi piere zâmbetul, dar speranţa se ţine încă bine. Mămica pare neînsoţită. Şi e sexy. În plus, îi intri în graţii rapid dacă îi admiri plodul. Şi bagi introducerea. Nu auzi răspunsul ei, căci al doilea plod – de dată asta venit din apă – stropeşte tot în jur (inclusiv pe tine) cu apă şi nisip umed şi îi sare şi el braţe. Te întristezi. Şi totuşi… poate – poate. Dai s-o feliciţi, atât de tânăra şi frumoasă, parcă e sora celor doi… trei… patru plozi! Ups! Situaţia devine instantaneu gravă! Profiţi de mica ambuscadă şi o iei la picior cu o sprinteneală de care nu te mai credeai în stare. Totuşi, reuşeşti să o mai auzi pe mămică strigând după tine: Nu-s toţi ai mei! Numai trei am…

Așteptări

Sex pe plajă – romantism dus la extrem! Stele, lună, mare strălucitoare şi voi, nimic mai mult! Îmbrăţişări senzuale potenţate de magia apei şi a iubirii de-o vară!

Realitate

Sunt scoici. Şi-ţi intră în… vorba aia. În plus, nu e lună, dar sunt adolescenţi în călduri. Lor nu le trebuie nici romantism, nici intimitate. Când, în sfârşit, ai găsit un loc mai ferit, nu mai vrea ea. Că e tare (nisipul, nu e vorba de tine), că o doare una, alta. Şi îi mai este şi foame. Nu mai bine o lăsăm pe altă dată? La anul e bine?

Guest post by T.L.

Și tu poți scrie pe Catchy!  :)   Trimite-ne textul pe office@catchy.ro. Citiţi şi

Ziua de naștere a amantului

Femeile bune trebuie luate de lângă idioții care nu le merită

Numele şi data când ai încetat să râzi şi să vorbeşti despre viaţa sexuală

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,561 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro