Cum ar fi să-ţi petreci Revelionul aici?

29 December 2016

Toscana este o regiune încântătoare a Italiei care te cucereşte atât prin peisaje şi istorie, cât şi prin luxosul Adler Thermae Spa Resort. De numai cinci stele, desigur. Este situat lângă micuţul orăşel Bagno Vignoni şi, deşi este o afacere de familie, hotelul nu este deloc modest.

adler_thermae_spa_resort

Are 90 de camere scăldate în lux, decorate în culori calde şi ornate cu aranjamente florale menite să relaxeze mintea şi trupul.

adler_spa

Însă atracţia principală este… apa, adusă direct din izvoarele termale din Bagno Vignoni. Nu mai puţin de două pscine cu apă termală, cu cascade, jeturi şi temperaturi variabile, îşi invită oaspeţii la deconectare şi odihnă totală. Nu lipsesc nici saunele cu ierburi toscane sau cu vapori de sare, nici sesiunile de yoga în apă încălzită, nici cele de spinning (tot în apă) şi nici tratamentele şi masajele cu produse organice, proprii hotelului.

adler-thermae-spa

Așadar, o destinaţie ideală pentru noaptea dintre ani, nu credeţi?

adler_thermal_spaCitiţi şi

Laura. Acea Laura

Doamnele nu sunt așa

Cocalarii și prințesele, urmăriți în habitatul lor natural: Dubaiul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
919 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro