Cum să faci așa o gafă la decernarea Oscar – ului pentru cel mai bun film?!?

Catchy

27 February 2017

Ce a fost, o glumă proastă? Nu… doar o greşeală care a reuşit să strice poate cel mai important moment al Premiilor Oscar de azi-noapte.

Pelicula „La La Land” a fost anunţată câştigătoare la categoria „Cel mai bun film”. Bucurie, pupături, discursuri de mulţumire… ce să mai, tot tacâmul! Însă, la un moment dat, apare un plic surpriză, iar vestea cade ca un trăsnet „Apropo, am pierdut!”, iar Moonlight este, de fapt, câştigătorul de drept. Nu, nu a fost câtuşi de puţin o glumă!

la-la-land-moonlight-oscar-mixup

În realitate, a fost o mică încurcătură cu plicurile în care se aflau numele căştigătorilor. Se pare că plicul ajuns în mâinile lui Warren Beatty era cel care o anunţa câştigătoare pe Emma Stone din „La La Land”, cea care de-abia câştigase Oscarul pentru Cea mai bună actriță.

Jenant, penibil, stupid?  La sfârşit, Warren Beatty se justifică, explicând încurcătura şi asigurând asistenţa că nu a vrut să fie amuzant.

Din toată povestea, probabil că producătorii şi actorii din „Moonlight” s-au bucurat mai mult decât oricine.Citiţi şi

Orice soție poate deveni amantă, dar nu orice amantă poate deveni soție

Nu mai vreau să fiu fraieră, am obosit!

Bărbații preferă femeile frumoase și proaste

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,006 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro