Cum se spune elegant “să te ia dracu’”???

Mirela Retegan

15 January 2015

Mirela 2Tot aud spunându-se despre diverse femei care au dat cuiva (sau au primit, după caz) papucii, că “nu a fost prea elegantă “. Şi-atunci mă-ntreb: cum se face asta elegant și în interesul cui? Când îți vine să-i scoți ochii și să-i dai să îi mănânce (vorba unei prietene) așa cum ți-a mâncat câțiva ani din viață, cum să-i spui elegant “să te ia dracu’”? Când îţi vine să-i strivești boașele sub tocul pantofului pentru fiecare minciună legată de ele, cum să-i spui elegant “nenorocitule, ți-ai bătut joc de mine”? Când îți vine să-i spargi în cap toate cadourile despre care tocmai ai aflat că erau cumpărate la dublu, cum să-i spui elegant “ești un laș duplicitar?”

Și totuși, se poate. Știu femei care pot să se urce pe Louboutin-i imaginari și de acolo, de pe cel mai bun calapod, să-și priveasca inamicul şi să-şi amintească de pantofii prăfuiţi și găuriți în talpă pe care i-au purtat ani de zile. Vine un moment în viaţa fiecărei femei în care dă jos tenișii de ani de zile în care s-a convins singură că era comodă. Vine o zi în care vrea să fie elegantă. Într-o astfel de zi, tu, femeie minunată, îti amintești ce vrei. Vrei să înlocuiești încălțările “de fugă “cu pantofi de dans. Vrei să înlocuieşti bocancii, pregătiți pentru trasee pe munte, cu pantofi de bal. Şi de acolo, de pe vârful numit Christian Louboutin sau Manolo Blahnik, poți să-i spui elegant să se ducă naibii într-un fel atât de cald și de elegant încât să-i ardă obrazul toată viața. Acolo, sus, împreună cu aerul se rarefiază şi cuvintele, iar cele banale, comune se pierd spre poale. Sus, în vârful Christianului, rămân doar cele alese să fie ținute minte câte zile mai are auditoriul de trăit.

pantofi

Pentru cine să faci asta? Pentru tine. Pentru că poți fi cât de înaltă vrei, chiar dacă uneori cobori în balerini ca să vorbești de la egal la egal cu cei pe care viața ți i-a scos în cale.

Pe Mirela o găsiți cu totul aici.Citiţi şi

Cum pun reclamele gaz pe focul rivalității între femei

„Crede și nu cerceta!” e o mare minciună

Cum se cuceresc femeile (varianta secolul 21)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
27,642 views

Your tuppence

 1. Penn / 13 August 2015 17:55

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  Reply
 2. Hey / 13 August 2015 17:03

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  Reply
 3. Cristi / 8 May 2015 12:08

  Femeie, ce e mizeria asta de articol ?!

  Thumb up 2 Thumb down 4
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro