Dacă tot ne ascultă telefoanele, să ni le şi plătească

2 June 2011

Mecanismul prin care telefoanele mobile sunt interceptate a fost născocit în 2003 şi perfecţio­nat în 2008 şi 2010, cu acordul şi complicitatea inconştientă sau vinovată a companiilor de telefonie mobilă. Intercep­tarea se face în baza unei simple decizii emise de directorul Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANCOM).

Decizia luată de Dan Cristian Georgescu, directorul ANCOM,  invocă hotărârea Consiliului Suprem de Apă­rare a Ţării (CSAŢ) din data de 25 martie 2008, privind completarea, în regim de urgenţă, a condiţiilor tehnice de interceptare legală a comunicaţiilor stabilite prin regimul de autorizare generală pentru furnizarea reţelelor şi a serviciilor de comunicaţii electronice.

Intimitatea noastră rămâne, deci, o poveste de-adormit adulţi naivi? 🙁

Aflaţi mai multe detalii aiciCitiţi şi

O femeie nu se cucerește cum ai sparge o poartă cu ranga

Moș Tache

Dacă simțim că ducem cât pentru doi, ceva nu este bine


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,649 views

Your tuppence

 1. Sabina / 26 June 2011 11:30

  Paranoia! Nu asculta nimeni telefoane, fara vreun motiv intemeiat (securitate nationala, justitie). Daca ar folosi metoda mai intens pentru cazurile de mare coruptie, am avea doar de castigat. Stati linistite, doamnelor, nu e nimeni atat de curios de ce-ati facut asta noapte si cu cine. 🙂

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro